Nedsat pris! Moonwalk med Einstein: kunsten at huske alting Forstør
Kategorier / sektioner:

Moonwalk med Einstein: kunsten at huske alting (Bog, Hæftet)

Af: Joshua Foer

Forlag: Hr. Ferdinand
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 320
Dato for udgivelse: 15-3-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Oversætter: Ingeborg Christensen
ISBN-13: 9788792639608
Produkt type: Bog
Originaltitel: Moonwalking with Einstein
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 3

Mangler pt.

Formater / udgaver

Paperback
100,75 kr
Bog
Hæftet
222,75 kr

222,75 kr

-25.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

»Fremragende bog: Har man helt glemt at huske?«
****** - Politiken
Folk bruger i gennemsnit 40 dage om året på at kompensere for ting, de har glemt! Hvorfor lærer vi ikke længere, hvordan vi skal huske alt det, vi skal huske? Hvad sker der med mennesket, når store dele af vores hukommelse gøres ekstern og lægges på computere?
Mange af os kan huske de gamle telefonnumre til vores barndomsvenner, men har svært ved at huske vores eget mobilnummer. Hvorfor forholder det sig sådan, og har det nogen betydning?
Moonwalk med Einstein giver ikke blot et enestående indblik i et grundlæggende aspekt ved det at være menneske - nemlig vores hukommelse - det er også en underholdende og indtagende beretning om, hvordan Joshua Foer gik fra at være en fyr med en gennemsnitlig hukommelse til at vinde det amerikanske hukommelsesmesterskab.
Hvad er hemmeligheden bag vores hukommelse? Hvorfor husker vi overhovedet noget og glemmer noget andet? Hvad ville der ske, hvis vi huskede noget mere? Foer undersøger bl.a. et aspekt ved vores hukommelse, som få af os er villige til at se i øjnene - nemlig at vores hjerne rummer muligheder, som vi ikke engang kan forestille os.
I Moonwalk med Einstein udforsker Foer menneskets ældgamle besættelse af vores hjernes evne til at huske, og han gør det så sprudlende og originalt, at det dårligt går op for en, hvor meget man rent faktisk lærer undervejs.
»Fremragende bog: Har man helt glemt at huske? [.]er der alligevel gået noget tabt, i takt med at vi kollektivt overlader større og større dele af vores hukommelse til computere? Det er det overordnede spørgsmål, som den unge amerikanske journalist Joshua Foer tager op i sin forrygende interessante, imponerende og underholdende bog med den herlige titel Moonwalking with Einstein
- Marcus Rubin, Politiken ******
Joshua Foer er født i 1982 i Washington D.C. og er yngste bror af tre - hans ældre brødre er Franklin Foer og Jonathan Safran Foer.
Foer er freelance journalist og har skrevet for bl.a. National Geographic, Esquire, New York Times og Washington Post. Han er gift og bor i New Haven, USA.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Moonwalk med Einstein: kunsten at huske alting

Moonwalk med Einstein: kunsten at huske alting