Nedsat pris! Mor er en engel
Kategorier / sektioner:

Mor er en engel (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Susanne Engelhardt

Forlag: Kroghs Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 28
Dato for udgivelse: 5-3-2004
Udgivelse: 1. udgave, 2003.
Medforfattere: Susanne Engelhardt, Birte Engelhardt
ISBN-13: 9788762405196
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: alle ill. i farver
Ophavsangivelse: Susanne og Birte Engelhardt
Tegner: Karin Prosberg Hansen
Anvendelighed: Fra 4 år
År for denne udgave: 2003
Første udgivelsesår: 2003
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Jonas på 9 år og Sofie på snart 4 år er søskende. De bor sammen med deres mor. Hun har kræft. Mor arbejder ikke mere, så de har meget tid sammen, det er dejligt, men samtidigt er mor ofte træt - især, når hun har været på sygehuset. En dag fortæller mor Jonas og Sofie, at hun ikke kan blive rask og at hun skal dø. Sofie forstår ikke, hvad det vil sige at være død, så mor forklarer, at hun bliver en engel. Derfor kan Sofie ikke se mor længere, men mor kan holde øje med Jonas og Sofie oppe fra himmelen.
Mor er en engel tager fat på mange af de spørgsmål, som børn kan gå og tumle med, når en af deres nærmeste bliver syge og kan risikere at dø. Bogen er skrevet i børnenes sprog. Den fortæller ærligt og i et let forståeligt sprog om Jonas´ og Sofies tanker og følelser omkring deres mors sygdom og død. Bogen giver børn og voksne nogle redskaber til at komme igennem den store sorg, det er at miste en forældre. Bogen giver rig mulighed for dialog om forhold, som kan være svære at tale om, f.eks. hvordan barnets liv vil bliver efter en forældres død, hvor skal de bo, hvad med jul og fødselsdage og hvad nu, når der skal siges god nat og mor ikke er der som hun plejer.
Forordet i Mor er en engel er skrevet af Jes Dige, som til dagligt beskæftiger sig med børns sorg i de såkaldte sorggrupper. Han skriver, at vores opgave som voksen er at give børnene rum til at tale om de tanker, de gør sig om mors eller fars sygdom, om fremtiden, om det at få sagt farvel i tide. Mor er en engel er en oplagt mulighed for at få talt om svære ting på børnenes præmisser.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mor er en engel

Mor er en engel

Måske kunne nedenstående have interesse

Klassisk musik for børn
Klassisk musik for børn

Afslappende klassisk musik for børn. Se vores udvalg i klassisk musik for børn