Nedsat pris! Mord for hjælp: Hun myrdede for at hjælpe
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Mord for hjælp: Hun myrdede for at hjælpe (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Thager H

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771906561
Udgave: 1. (04-10-2017)
Oplag: 1. (04-10-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 196
Omslagsgrafiker: Sabine Puk Sørensen
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver
147,20 kr
92,80 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Mord for hjælp er en fortælling om, hvordan mennesker med tilknytning til et friplejehjem for velhavere i Nordsjælland bliver påvirket i deres adfærd, når der begås flere mord i kredsen omkring dem. Den unge nyansatte kriminalassistent Rahim Khader, som nyligt er blevet forladt af sin kæreste, Asah, der befinder sig i et tvangsægteskab, inddrages i efterforskningen sammen med de ældre og mere erfarne kriminalkommissærer Kenneth Borch og Poul Kure.  Der er ledetråde til den lokale frimurerloge.  En formodet terrorcelle i Nordsjælland er på spil.  I fortællingen indgår spin om kærlighed, utroskab, jalousi, affektdrab og lejemord.


Uddrag af bogen  

Rahim havde en ustyrlig trang til at kysse Asah, men det var, som om hun havde sat et usynligt skel ved at slå op med ham. Lige nu lignede hun et menneske, der var ramt af en stor sorg og utålmodigt ventede på, at han gik sin vej. ”Det kom ikke bag på mig, Asah. Jeg havde ventet det, men jeg forbander vores gamle, muslimske kulturarv. Du elsker jo ikke den mand, din far valgte som din ægtefælle. Hvad fanden er det, der foregår i denne her del af verden, som både du og jeg er født og opvokset i? Vores forældres kulturarv bliver banket ind i hovedet på os uden omtanke for, at for os, der er født og opvokset i den vestlige verden, forholder det sig anderledes. Jeg frasagde selv min fars ønske om, at hans vens datter skulle blive min kone, og det kostede mig mit ellers gode og kærlige forhold til min far. Nu er han død, uden vi blev forsonet, og det piner mig, at vi skiltes på den måde.”         


Om forfatteren 

Jens Thøger Hjortshøj, alias Thager H, debuterer i sen alder med krimien Mord for hjælp. Han er billedkunstner og tidligere arkitekt. Bogen er skrevet med baggrund i et livs inspiration og ballast, men er fiktion og ikke nogen biografi. Krimien er kun en undskyldning for at skrive noget om mennesker.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mord for hjælp: Hun myrdede for at hjælpe

Mord for hjælp: Hun myrdede for at hjælpe