Nedsat pris! Mord i dit hjem: Krimier fra forfatternes egne boliger
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Mord i dit hjem: Krimier fra forfatternes egne boliger (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Jakob Melander, Henrik Brun, Stephanie Caruana, m.fl.

Forlag: Byens Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792999689
Udgivelsesdato: 31-10-2016
Oplagsdato: 31-10-2016
Serie: Mord med benspænd
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 212
Omslagsgrafiker: Sara Maritta Brasse
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Mord i dit hjem er en samling krimifortællinger med et benspænd. De SKULLE nemlig foregå i forfatterenes egne hjem. Det sted, de fleste – forfattere inklusive – forbinder med noget ufarligt. Sådan er det bare ikke altid.


Jakob Melander inviterer ind i privaten – overført forstået som bøgernes verden, antikvariatet og sikringen i Hovedstadsområdet – til en uheldsvanger historie om et hamskifte. 


Henrik Brun fortæller om en mand, der var panisk bange for ilden, men som alligevel bliver fundet brændt i et af sommerhusene ved Blokhus. 


Stephanie Caruana tager os med ind i en lejlighed på Amager, hvor en forfatter uden inspiration har bloddryppende drømme. 


Dorthe Annette Hansen lader en forfulgt journalist vende tilbage til sit fødested på Nykøbing Falster, hvor en uhyggelig hemmelighed spøger på loftet. 


Pernille Boelskov holder os fanget i et hus på Bornholm, hvor et mord bliver begået, mens en snestorm holder pårørende og en efterforsker fanget inden døre. 


Thomas Aagaard Skovmand fortæller om Bergstrand, Københavneren i Vejle, der en søvnløs nat opdager en udspekuleret hemmelighed om den ellers så harmløse Jensen med de jordkolde øl. 


Rune Stefansson tager os med ind i hans treværelses lejlighed i svømmehalskvarteret på Frederiksberg. Pludselig flækker et natskrig stilheden. 

Anmeldelser (0)