Nedsat pris! Den dag Brita forsvandt: Pedal Ove-sagen

Den dag Brita forsvandt: Pedal Ove-sagen (Hæftet, Dansk)

Af: Michael Teschl

Forlag: Politikens Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740048414
Udgave: 1. (04-11-2019)
Oplag: 1. (04-11-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Originalsprog: Dansk

Forventes på lager: 04-11-2019

Levering: Kan forudbestilles (Udk. 04-11-2019)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

For 38 år siden blev Brita Hansen fundet kvalt, og hendes eksmand, Ove Hansen, blev dømt og senere frikendt for drabet. Mordet på Brita følger i sporet på den såkaldte Pedal Ove-sag, hvor morderen stadig er på fri fod.
I december 1981 forsvandt den 30-årige Brita Hansen sporløst i Frederikshavn, og først syv måneder senere dukkede hendes lig op i havnen. Hendes eksmand, fritidsmusikeren Ove Hansen, også kaldet ’Pedal Ove’, blev dømt for drabet og sad efterfølgende over syv år i fængsel.
Efter sin afsoning blev han dog pure frikendt og modtog en historisk stor erstatning på knap 6 millioner kroner. Men Pedal Ove-sagen, som den blev døbt i pressen, er ikke forbi. For hvis ikke Ove Hansen slog Brita ihjel – hvem gjorde så? Trods årtiers langvarige retssager, hundredvis af avisartikler og tv-dokumentarer er ingen i dag dømt for mordet.
På sit værksted i Frederikshavn sidder den i dag 74-årige Ove Hansen med et brændende ønske: Han vil sikre sig et eftermæle, der én gang for alle renser ham for drabet på Brita. Trods frifindelsen er de fleste nemlig fortsat overbeviste om, at det var ham, der slog hende ihjel.
Ove Hansen tog derfor varmt imod Michael Teschl, da han i efteråret 2017 ankom til Frederikshavn med et anonymt brev i hånden. Et brev, som forfatteren kort forinden havde modtaget, og som gav nye spor i den hengemte mordsag.
Over det næste halvandet år blev brikkerne i mordgåden lagt på ny og undervejs væltede skeletterne ud af skabet, imens løgn på løgn blev afsløret under jagten på den, der slog Brita ihjel.
Mordet på Brita er en dramatisk og uhyggelig true crime, der opruller nye oplysninger i en af efterkrigstidens største danske mordgåder.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den dag Brita forsvandt: Pedal Ove-sagen

Den dag Brita forsvandt: Pedal Ove-sagen