Nedsat pris! Morfar Forstør
Kategorier / sektioner:

Morfar (Bog, Indbundet)

Af: Christiane Hector

Forlag: Eksistensen
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 120
Dato for udgivelse: 28-5-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
ISBN-13: 9788741005867
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (Udk. 28-05-2019)

Forventes på lager: 28-05-2019

232,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

MORFAR en filmisk billedbog for voksne fortalt i papirklip og tuschtegninger. Den handler om fortællerens forhold til sin morfar, hans birolle i familien som skilsmissefar, og om hans dødsangst. Bogen beskæftiger sig humoristisk, filosofisk og poetisk med de afdøde og de fodaftryk, de sætter i os levende. I den forlængelse fortælles historien om familiens landsdækkende skofirma Hector Sko, som efter generationers succes gik nedenom og hjem.
MORFAR er en selvstændig opfølger til MORMOR, som Christiane Hector udgav i 2018. MORFAR er en kunstnerisk billedbog, klippet og skåret i hånden. Bogen er et kunstværk og en billedbog med en dramaturgisk fortælling om fortællerjegets forhold til sin morfar. Den kan både læses som en selvstændig visuel kunstoplevelse og som en god historie.
Morfar er ikke konfliktsky, han er harmonisøgende, og en dag pakker han guitaren, poesien og de franske sange og træder ud af familierammen i kølvandet på Mormors kritik. Fra den dag er han ikke længere del af familiesammenkomsterne. Men så får Mor og Far et akut børnepasningsproblem, og Morfar træder til og lærer at skifte ble på barnebarnet.
MORFAR fortæller om det parallelle familieliv efter skilsmisse og undersøger den betydning, som bedsteforældrene har for os som moderne mennesker. Der er allerede skrevet meget om forældregenerationen, men mindre om vores bedsteforældre og det præg, som de også har sat på den moderne familie, hvad end det gælder kernefamilien som helhed eller skilsmissefamilien med dens opdelte familieenheder. Bogen er en hyldest til bedsteforældre og en undersøgelse af, hvilken indflydelse vores bedsteforældre har haft på såvel familiemønstre som på de enkelte familiemedlemmer nu og gennem tiden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Morfar

Morfar