Nedsat pris! Morika - blodets bånd Forstør
Kategorier / sektioner:

Morika - blodets bånd (Bog, Hæftet)

Af: Sidsel Sander Mittet

Forlag: Facet
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Morika
Sideantal: 330
Dato for udgivelse: 4-1-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Nr. i serien: Bind: 3,
Redaktion: Sebastian S. Schultz
ISBN-13: 9788792879844
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsillustrator: Breth Design v. Mette Breth Klausen
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
154,25 kr
zip_mp3
131,95 kr

154,25 kr

-22.5%

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

5/5 stjerner:
"Jeg kan slet ikke bære at slippe universet og karaktererne, og det faktum, at der kun er én bog tilbage i serien, får mig til at holde vejret. Jeg er SÅ spændt, og serien har nærmest fået "Skammerens Datter"-status i mit læseliv, hvilket er et ret højt niveau." ... "Sidsel Sander Mittet formår virkelig at skabe et helt gennemført univers, og jeg elsker alle detaljerne i det. Jeg vil have mere og det kan ikke gå hurtigt nok!"
Rikke Simonsen, flyvmedmig.dk.
5/5 stjerner:
"Jeg bliver mere og mere vild med dette univers, fordi den udover at fortælle en historie, også tager tabuer og fordomme op, som er så vigtigt at få snakket om, så vi lærer at acceptere folk som de er."
Anne Mette Bach Jeppesen, deungesord.dk.
5/5 stjerner:
"Jeg er vild med forfatterens take på det klassiske fantasyplot. Jeg synes det er lykkedes for hende i flot stil at ruske op i de mange klicheer og har formået at fortælle en aktionfyldt og gennemtænkt historie, der godt nok foregår i et fantasyunivers, men som viser tankevækkende paralleller til forholdene i verden omkring os."
Birgitte Bach, bachsbooks.blogspot.dk.
5/5 stjerner:
"'Vildhunden & Panteren' var forfærdeligt nervepirrende og jeg havde utallige af gange lyst til at holde mig selv for øjnene, fordi jeg simpelthen ikke kunne håndtere handlingen, men samtidig var jeg bare nødt til, at læse videre og få klarhed!
Malene Hou, wondrousbibliophile.blogspot.dk.
6/6 stjerner:
Morika-serien har virkelig taget bogbloggerverden med storm, siden første bind udkom med 'Rent Blod' og det er virkelig forståeligt. 'Rent Blod' er en fantastisk bog, og nu er 2'eren så allerede klar, og jeg kan godt love jer for, at det ikke er nogen kedelige brobyggende 2'er. Nej 'Vildhunden og panteren' var faktisk endnu bedre end 'Rent Blod'.
Karin Hald, karinhald.blogspot.dk.
Korau, Eshri og deres venner har slået Oryndro i Makan og reddet Aubr, men krigen er langt fra overstået. Selvom hilaer og morikanere nu kæmper side om side, er deres forenede styrker ikke nok.
Hvis de skal vinde krigen, må anderledes kræfter i spil. Alt har sin pris, men de er nødt til at gå videre på trods af store personlige omkostninger.
Samtidig kaster historien sin skygge ind over flokken, og snart må de sande, at det er nødvendigt at konfrontere fortiden for at vinde fremtiden.
Blodets bånd er tredje bog i trilogien Morika.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Morika - blodets bånd

Morika - blodets bånd