Nedsat pris! Motion på recept: Motion som behandling Forstør

Motion på recept: Motion som behandling (Bog, Hæftet)

Af: Bente Klarlund Pedersen

Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 271
Dato for udgivelse: 13-1-2005
Udgivelse: 1. udgave, 2005.
Redaktion: Jørgen Lethan - Søren Hansen
ISBN-13: 9788717037090
Produkt type: Bog
Fotograf: Ernst Tobisch
Illustrationsangivelser: ill.
Tegner: Birgitte Lerche
År for denne udgave: 2005
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

1 Enhed

154,95 kr

-22.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I sin første bog, Recept på motion, forklarede Bente Klarlund Pedersen, hvorfor fysisk aktivitet er så vigtig for vores sundhed og velbefindende.
I denne nye bog, Motion på recept, forklarer hun, hvordan fysisk aktivitet kan indgå i behandlingen af en række alvorlige kroniske sygdomme som astma, cancer, depression, diabetes, forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol, gigt, knogleskørhed, rygerlunger, rygsmerter, åreforkalkning m.m. Budskabet er, at den nyeste forskning har vist, at fysisk træning med fordel kan indgå i behandlingen af disse sygdomme, og at fysisk træning kan være lige så effektiv og i særlige situationer mere effektiv end medicinsk behandling.
Kort og letforståeligt forklares, hvordan træningen påvirker sygdomsforløbet. Hun giver desuden praktiske anvisninger på generelle øvelser, som kan udføres i fitness-center, hjemme i stuen eller i sygesengen. Endelig giver hun for hver sygdom forslag til skånsomme men effektive træningsprogrammer.
Målgruppe: Patienter, der har fået diagnosticeret en eller flere af ovennævnte livsstilssygdomme. Dem er der en lille million af i Danmark.
Dr.med. Bente Klarlund Pedersen er overlæge på Rigshospitalet og professor ved Københavns Universitet. Hun er leder af grundforskningsfondens Center for Inflammation og Stofskifte, der bl.a. udforsker de molekylære mekanismer bag fysisk aktivitet, og hvordan disse gavner sundheden. Hun er forfatter til mere end 300 videnskabelige artikler og bøger, og optræder som gæsteprofessor verden over. Hun er formand for forskningsudvalget på Rigshospitalet, leder af Muskel Clusteret ved det sundhedsvidenskabelige fakultet og formand for Det Nationale Råd for Folkesundhed.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Motion på recept: Motion som behandling

Motion på recept: Motion som behandling