Nedsat pris! MOTOmania 3
Kategorier / sektioner:

MOTOmania 3 (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Holger Aue

Forlag: Veterania
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788789792873
Udgave: 1. (02-06-2015)
Oplag: 1. (02-06-2015)
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 45
Oversætter: Jan Petersen
Originalsprog: Tysk

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

De fem gutter tager os på fuld fart igennem nye eventyr, og giver den gas i svinget. Mange af deres maskiner er mangelfulde, og dårligt samlet. Deres kærester, har fået nok af deres uendelige snak om motorcykler.


I et forsøg på at lære deres motorcykler bedre at kende, tager de på kursus, for at mestre svingene – om de bliver bedre må du læse i denne bog.


Anthon ”Andenplads” er i fokus i dette nummer af MOTOmania. Han mangler bl.a cigaretter, som udvikler sig til en ødelagt benzintank. Han viser med alt tydelighed, at han er en svindler og på kant med loven. Han køber nyt besværligt motorcykeltøj, som viser sig at være ikke mindre end en gennemhullet ko, som han har trukket over kroppen.


Gustav ”Gedestyr”, løber tør for benzin, på hans tur i ørkenen og forbereder sig på at dø – alt håb syntes at være ude. Robert ”Røgslør” viser sine tekniske egenskaber, og isolerer sig i sin garage, for at bygge sin egen letvægts-djævle-maskine. Bent ”Brembo” får sig en hyggesludder med ordensmagten, og senere tager politiet et knapt så heldigt foto af Bent, ved en lasermåling. 


Hvis du kører sportsmaskine eller softshoppen, og samtidig er i tvivl om hvad der er hot og hvad der er not, så bliver du meget klogere denne gang.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

MOTOmania 3

MOTOmania 3