Nedsat pris! Multiteoretisk praksis for sundhedsprofessionelle
Kategorier / sektioner:

Multiteoretisk praksis for sundhedsprofessionelle (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Leif Tøfting Kongsgaard og Dorit Ibsen Vedtofte

Forlag: Samfundslitteratur
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788759334010
Udgave: 1. (03-09-2019)
Oplag: 1. (03-09-2019)
Indbinding: Paperback
Sideantal: 350
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Sundhedsprofessionelle møder ofte situationer, der fordrer et mere omfattende kommunikationsforløb med borgeren eller patienten, men hvor problemstillingerne er så komplekse, at det ikke kan løses med én metode eller en simpel manual. De har brug for at kunne foretage perspektivskift i forståelsen af patienten eller borgerens situation og afstemme teori og metoder i samarbejdet med denne. Sundhedsprofessionelle har brug for at kunne arbejde med forskellige teorier, altså multiteoretisk.


Denne bog præsenterer et katalog over forskellige metodiske tilgange til arbejdet med relationer, kommunikation, og mulige forandringsprocesser inden for alle områder af de sundhedsprofessionelles arbejdsfelt. De multiteoretiske perspektiver kan anvendes i både primær og sekundær sektor og såvel inden for somatiske områder som inden for det psykiatriske.


De tilgange, der præsenteres i bogen, stammer fra beslægtede felter som pædagogik, psykologi samt organisations- og ledelsesteori. Bogen giver dels en introduktion til centrale begreber og perspektiver fra de valgte tilgange og dels en lang række eksempler på, hvordan disse kan omsættes til konkret praksis. Bogen behandler desuden begreber som magt, roller og refleksiv praksis i forhold til de valgte tilgange.


Bogen henvender sig til sundhedsprofessionelle og studerende, der har fokus på samarbejde og kommunikation med patienter og borgere på vegne af velfærdsstaten.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Multiteoretisk praksis for sundhedsprofessionelle

Multiteoretisk praksis for sundhedsprofessionelle