Nedsat pris! Mumitrolden - de tre første romaner

Mumitrolden - de tre første romaner (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Tove Jansson

Forlag: Carlsen
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788762655218
Udgave: 1. (30-10-2008)
Oplag: 10. (19-09-2019)
Første udgivelsesår: 2008
Serie: Mumitrolden
Indbinding: Hardback
Sideantal: 272
Originaltitel: Mumitrolden - de tre første romaner
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
209,00 kr
113,50 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Tove Janssons tre første romaner ud af i alt otte om Mumitrolden, Mumifamilien og alle vennerne i Mumidalen er her samlet i én bog.

Den første roman De små trolde og den store oversvømmelse, der udkom første gang i 1945, markerer begyndelsen på Mumiuniverset og handler om, hvordan Mumimor og Mumitrolden efter mange genvordigheder bliver lykkeligt forenet med Mumifar igen, og til sidst finder de deres hjem i Mumidalen, der er smukkere end nogen dal, de har set før. I Kometen kommer, der er fra 1946 fortælles om, hvordan familien og vennerne indstiller sig på en tid, hvor en komet truer med at komme forbi, men er det virkelig så slemt? Det synes nogle, andre synes ikke, og kometen kommer bare nærmere og nærmere. Og sidst Troldkarlens hat fra 1948, hvori der stiftes bekendtskab med trolderi i form af en tryllehat, der giver megen fornøjelse, glæder og sorger. 

De tre bøger giver sammen et fantastisk indblik i Mumiuniverset med de indtagende, elskelige og meget forskellige væsener, der er fulde af hjælpsomhed, godhed og små og store uenigheder. Man ler og græder sammen med dem i deres lilleputverden, hvor livet ofte bliver lidt for broget, men hvor menneskeligheden altid vinder.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mumitrolden - de tre første romaner

Mumitrolden - de tre første romaner