Nedsat pris! Musik med mening: et livslangt arbejde med børn og musik - Bernhard Christensen, Astrid Gøssel og Jytte Rahbek Schmidt
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Musik med mening: et livslangt arbejde med børn og musik - Bernhard Christensen, Astrid Gøssel og Jytte Rahbek Schmidt (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Erik Lyhne

Forlag: Lyren
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 134
Udgivelse: 1. udgave, 2004.
ISBN-13: 9788798833529
Produkt type: Bog
Fotograf: Niels Chr. Hansen Sonja Iskov Erik Lyhne
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2004
Første udgivelsesår: 2004
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Musik med mening - er en helt ny bog beregnet for alle, der arbejder musisk med børn. Bogen fortæller om Bernhard Christensen, Astrid Gøssel og Jytte Rahbek Schmidts livslange arbejde med at sætte en musisk dagsorden alle steder, hvor man arbejder med børn. Dette arbejde har bl.a. medført at Danmark i mange år har haft en førende rolle indenfor arbejdet med børns egen kultur.
Musik med mening har udgangspunkt i over 75 års arbejde med og udvikling af børnemusikken i Danmark indenfor skole- og institutionsområdet. Det er med etablering af Danmarks første lilleskoler og indføringen af den rytmiske musik i arbejdet med børn. Siden 1920'erne har Bernhard Christensen, Astrid Gøssel og Jytte Rahbek Schmidt har de været eksponenter for udviklingen af arbejde med rytmisk musik og børns egen musiske kultur. En kultur i stadig udvikling.
Musik med mening - giver træk fra en musikpædagogisk brydningstid og er baseret på interviews og skrifter fra Bernhard Christensen, Astrid Gøssel og Jytte Rahbek Schmidt, der fortæller om de mange sammenhænge de har virket i.

Anmeldelser (0)