Muuus
Kategorier / sektioner:

Muuus (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Monika C. Blatschek

Forlag: Kahrius
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 95
Dato for udgivelse: 10-4-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Illustrator: Monika C. Blatschek
ISBN-13: 9788771530773
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsillustrator: Monika C. Blatschek
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I bogen Muuus!! fortæller Monika C. Blatschek om pigen Charlotte, som pludselig skal finde sig til rette i helt nye omgivelser og blandt mennesker, hun kun har hørt tale om.  Men aldrig har mødt.  Ikke før de pludselig dumper ned i hendes liv, som med èt forandrer sig ikke så lidt.
Fra at være enebarn med en alenemor i storbyomgivelser bliver Charlotte fra den ene dag til den anden en del af en storfamilie, som består af hendes bedsteforældre og utallige mostre i alle aldre og med ofte forvirrende meninger og hensigter.
Men hendes nye verden består også af fluer, hvepse, geder, høns og kaniner i massevis. Og ikke mindst af et kirsebærtræ ved navn Rita. Alt sammen noget, der får stor betydning for hende nu, hvor hun skal finde sig til rette i mere landlige omgivelser i udkanten af en lille provinsby. Og uden at have sin mor omkring sig.
Og så er der jo også det med pengene, som familien overhovedet ikke har nogen af! Og hvad gør man så? Jo, man finder da bare ud af noget! Sådan hen ad vejen. For det er man nødt til, og det kan åbenbart også lade sig gøre - viser det sig.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Muuus

Muuus