My food day Forstør
Kategorier / sektioner:

My food day (Bog, Hardback)

Af: Rie Randrup

Forlag: FADL
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 217
Dato for udgivelse: 26-5-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
ISBN-13: 9788777497278
Produkt type: Bog
Fotograf: Rie Randrup
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Paperback
59,00 kr
Bog
Hardback
41,65 kr

41,65 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Mangler du inspiration til sund mad? Og vil du gerne undgå gluten, laktose og sukker? Måske du mangler inspiration til dit vægttab?               

Madblogger, Rie Randrup, inviterer i sin nye kogebog ”My Food Day” læseren med ind i et spændende, farverigt og kreativt univers, hvor den gode og sunde mad er i centrum. Hun fortæller sin personlige historie om sit vægttab på 55 kg, og at leve et sundt liv med allergi. 

”My Food Day” henvender sig til alle, der vil fylde sit liv med sund og inspirerende mad – og gerne vil have, at den skal være nem og overskuelig at lave. Bogen er nemlig meget let tilgængelig og har mange flotte illustrationer, så man straks får lyst til at sætte tænderne i den sunde og farverige mad. Derudover kan eksempelvis glutenallergikere, laktoseintolerante, diabetikere og Gastric bypass-patienter også have fordel af bogen.  

Hvis du gerne vil lave let og sund mad – og i samme bog inviteres inden for i en kreativ madbloggers univers, så er ”My Food Day” bogen til dig! 

Om forfatteren: Rie Randrup er blogger, iværksætter og kunster. Til dagligt arbejder Rie som sundhedsfaglig projektleder og kostvejleder. Du kan læse Ries blog her: Blogfood.dk

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

My food day

My food day