Nedsat pris! Mysteriernes allé
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Mysteriernes allé (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: John Irving

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711983652
Udgave: 4. (07-05-2020)
Oplag: 1. (07-05-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 582
Originaltitel: Avenue of Mysteries
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver
304,50 kr
132,40 kr

Status : Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den ældre forfatter Juan Diego er på vej til Filippinerne, og sammen med ham rejser hans drømme og minder om barndommen og hans tidlige ungdom i Mexico.
14-årige Juan har en 13-årig søster, som hedder Lupe, og hun tror, at hun kan forudse deres fremtid. Og så kan Lupe læse de flestes tanker, og hun kan som regel regne ud, hvad de værste ting, som er hændt en person, er - en evne hun gør flittigt brug af.
Lupe kan dog ikke forudse fremtiden med samme nøjagtighed, men det er en frygtelig byrde at tro, man ved, hvad der vil ske i fremtiden - især hvis der vil ske noget, for et menneske man holder af. For hvad vil en 13-årig drive sig selv til at gøre, hvis hun tror, det kan ændre begivenhederne?
John Irving vender tilbage med en historie, der centrerer sig omkring de temaer, han har har været elsket og beundret for, siden han i sin tid etablerede sig som forfatter.
?Mysteriernes allé? er historien om Juan Diego og om de ting, der hændte ham i hans fortid i Mexico, der pludselig kolliderer med hans fremtid. En aldeles fascinerende roman om skæbne og minder.

Anmeldelser (0)