Nedsat pris! Mytteriet Forstør
Kategorier / sektioner:

Mytteriet (Bog, Hardback)

Af: Kurt Lundholm

Forlag: Brunlynget
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 331
Dato for udgivelse: 2-1-2007
Udgivelse: 1. udgave, 2007.
Illustrator: Kurt Lundholm
ISBN-13: 9788799208500
Produkt type: Bog
Forord: Kurt Lundholm
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2007
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

256,65 kr

-13%

Vejl. pris: 295,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Vi begår aldrig fejl og skulle vi undtagelsesvis begå en fejl indrømmer vi det aldrig"  

Et motto, der var Stalin værdigt, men som tilsyneladende var man­traet i Søværnets ledelse i 1980´erne - altså længe før Thomas Rathsacks bog væltede en forsvarschef pga. Forsvarskommandoens kultur med løgn og manipulation.  

En officer med et kendt alkoholproblem sendes efter 12 års tjeneste bag et skrivebord af sted som skibschef på et af søværnets inspekti­onsskibe på togt til Færøerne.

Skibchefens alkoholmisbrug skaber farlige situationer og et utåleligt samarbejdsklima mellem skibets besætning og dets chef.

Bogen omhandler ikke et fuldbyrdet mytteri, men optakten til dette. En situation, der blev skabt af en personalepolitik hvor karriereplaner, normer og traditioner var vigtigere end sikkerhed til søs og behovet for at hjælpe en syg skibschef.
Mytteriet blev kun afværget af besætningen som i tre måneder måtte kæmpe med en alkoholiseret skibschef, en uduelig eskadreledelse og en personale sektion som ikke ville erkende egne fejl.
Da besætningen efter mange prøvelser i et verdens mest ugæstfrie farvande afsluttede dette mareridts togt, ja så forsøgte man at rette smed for bager, ved at forsøge at straffe budbringerne (officererne ombord) fordi de havde haft mod til at sætte sig op mod de store hanelefanter i søværnets ledelse.

."MYTTERIET", der er Kurt Lundholms første bog, er skrevet for at fortælle om alkohol misbrug og manglende sikkerhed til søs i 1980´erne - emner der stadig er aktuelle jfr. den nye promillelov og artikler i f.eks. Jyllands Posten.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mytteriet

Mytteriet