Nå dine mål: ryd forhindringerne af vejen med overkommelige skridt Forstør
Kategorier / sektioner:

Nå dine mål: ryd forhindringerne af vejen med overkommelige skridt (Bog, Hæftet)

Af: Bjarne Nielsen

Forlag: VIWA Coaching
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 52
Dato for udgivelse: 3-10-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788797076408
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

132,10 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Vi har vist alle sammen oplevet at sætte os mål og ikke nå dem. Ofte er der kommet forhindringer (undskyldninger?) i vejen. Forhindringer, som har virket uoverskue-lige, fordi vores følelser har overskygget vores tanker eller ændret vores priori-teringer.
Processen med at nå målet har måske indeholdt for store forandringer, som har sat vores ”tænkehjerne” ud af spil. ”Følehjernen” og ”krybdyrhjernen” har overtaget styringen. Derfor er vi ikke nået i mål.
Med denne bog giver NLP Master Coach Bjarne Nielsen læseren redskaber og metoder til at opsætte mål i alle aspekter af livet – og ikke mindst nå dem, med små og overkommelige skridt.
Bogen sætter fokus på tre områder: Personlig udvikling, sport og motion samt karriere og ledelse. Men metoderne kan anvendes på stort set alle livsområder, og læseren kan gradvist opnå større styring over eget liv. Bogen indeholder en lang række eksempler fra virkeligheden.
Du vil blandt andet lære om de forskellige former for mål, NNP-modellen, at være forberedt på udfordringer, at forvente det bedste, og om Danmarks bedste kvinde-lige judokæmpers vej til OL i 2020.
Inkluderet i bogen er adgang til arbejdsark og handlingsplaner.
Er du klar til at nå dit næste mål?
Om forfatteren:
Bjarne Nielsen er NLP Master Coach og stifter af VIWA® Coaching, viwa.dk. VIWA = Vinder Indstilling Winning Attitude. Bjarne har arbejdet med talentudvik-ling i over 20 år og hans mission er at hjælpe mennesker og organisationer til at blive den bedste udgave af dem selv. Det gør han ved at realisere de drømme og mål, som de har. Hans motivation er glæden ved at skabe udvikling og se mennesker vokse gennem frigivelsen af deres indre ressourcer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Nå dine mål: ryd forhindringerne af vejen med overkommelige skridt

Nå dine mål: ryd forhindringerne af vejen med overkommelige skridt