Nedsat pris! Når ære er på spil: en metodebog om æresrelaterede konflikter i Danmark Forstør
Kategorier / sektioner:

Når ære er på spil: en metodebog om æresrelaterede konflikter i Danmark (Bog, Hæftet)

Af: Susanne Willaume Fabricius

Forlag: Frydenlund
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 207
Dato for udgivelse: 30-4-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788771188318
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
234,05 kr
epub
195,25 kr

234,05 kr

-13%

Vejl. pris: 269,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Udsatte i æresrelaterede konflikter sætter ofte egen sikkerhed og alle relationer over styr, når de beder om hjælp. Derfor skal man som fagperson give den mest kompetente hjælp overhovedet mulig. Når ære er på spil giver metoder og redskaber.
Æresrelaterede konflikter kan ramme både mænd og kvinder, og de kan ske inden for alle religioner og etniciteter. Bogen fortæller, hvordan man som fagperson kan hjælpe i sager om social kontrol, vold og udskamning.
Bogen bidrager til at nuancere et komplekst felt, som ofte bliver forenklet af politikere og i medierne. Det handler om at sætte sig ind i tanke­sættet bag konflikten uden at ende i fordømmelse og stigmatisering. For hvis man tvinger et vestligt tankesæt ned over en æresrelation, kan man skade mere end gavne, og den udsattes liv kan ende i fare.
Når ære er på spil sætter fokus på kulturelle aspekter af æresrelaterede konflikter, de ty­piske tankesæt hos unge, forældre og familier i konflikterne samt definitioner og begreber.
Bogen gennemgår også metodiske greb som samtaleteknik, risikovurderinger, anbringelser, supervision, tolkesamarbejde og lovstof.
Den er skrevet til studerende og fagpersoner inden for det socialfaglige og pædagogiske om­råde og undervisning, i sundhedssystemet, politibetjente og til alle andre, der beskæftiger sig med æres­relaterede konflikter.
Susanne Willaume Fabricius er uddannet ved Den Sociale Højskole og arbejder i Etnisk Ung. Hun har i mere end 20 år arbejdet med og hjulpet personer fanget i æresrelaterede konflikter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Når ære er på spil: en metodebog om æresrelaterede konflikter i Danmark

Når ære er på spil: en metodebog om æresrelaterede konflikter i Danmark