Nedsat pris! Når Aicha løber hjemmefra: baggrund og metoder i psykosocialt arbejde med etniske minoritetspiger Forstør
Kategorier / sektioner:

Når Aicha løber hjemmefra: baggrund og metoder i psykosocialt arbejde med etniske minoritetspiger (Bog, Hæftet)

Af: Inge Loua

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 310
Dato for udgivelse: 30-8-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Redaktion: Susanne Paulsen
ISBN-13: 9788741256320
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

269,70 kr

-13%

Vejl. pris: 310,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Når Aicha løber hjemmefra er en bog om etniske minoritetspiger. Ikke alle de almindelige etniske minoritetspiger som du ser i supermarkedet, på gaden og i skolerne, men de særlige piger, der har det så svært derhjemme, med sig selv og familien, at de vælger at søge hjælp udenfor familien, og hvor myndighederne hjælper dem til en anden tilværelse. 
Når Aicha løber hjemmefra handler om psykosocialt arbejde med unge i krydsfeltet mellem det danske samfunds forventninger og normer, og familiens og det etniske miljøs forventninger og normer. Det handler også om hvordan tilværelsen former børn og unge, der vokser op i Danmarks skyggeside. Dér hvor dagligdagen er fyldt af vold, manglende indsigt og omsorg, og utilstrækkelige forældreressourcer. Dér, hvor voksne ikke er til at stole på, og hvor man lærer at lyve, både af de voksne og for at beskytte sig selv mod den sociale kontrol og familiens overvågning. 
Når Aicha løber hjemmefra er skrevet til fagfolk, men kan også læses af andre. Den retter sig først og fremmest mod pædagogisk personale i opholdssteder, døgntilbud og ungdomsinstitutioner, men vil også kunne læses med stort udbytte af lærere, SSP-medarbejdere og andre fagfolk, der arbejder med unge i hverdagen og interesserer sig for de særlige vilkår, som de unge etniske minoritetspiger lever med.
Psykolog Inge Loua har skrevet bogen på baggrund af 20 års erfaringer med etniske minoritetsunge, blandt andet fra Bostedet Kastaniehuset, der i årene 2004-09 var Danmarks eneste specialiserede opholdssted til etniske minoritetspiger.   

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Når Aicha løber hjemmefra: baggrund og metoder i psykosocialt arbejde med etniske minoritetspiger

Når Aicha løber hjemmefra: baggrund og metoder i psykosocialt arbejde med etniske minoritetspiger