Nedsat pris! Når aktivitetsfælden klapper: et case-baseret studie af institutionelle dynamikker i store EU-støttede projekter Forstør
Kategorier / sektioner:

Når aktivitetsfælden klapper: et case-baseret studie af institutionelle dynamikker i store EU-støttede projekter (Bog, Paperback)

Forlag: Frydenlund Academic
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 102
Dato for udgivelse: 20-4-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Medforfattere: Mads Peter Klindt, Villy Hovard Pedersen, Kelvin Baadsgaard, Rasmus Juul Møberg, Morten Lassen
ISBN-13: 9788771184860
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

268,85 kr

-13%

Vejl. pris: 309,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

EU´s strukturfonde investerer hvert år flere milliarder euro i udviklingsprojekter, der skal fremme vækst og beskæftigelse, men alt for mange projekter dør ud, inden de får fodfæste.
I denne bog undersøger forskere fra Aalborg Universitet hvorfor. De har fulgt et projekt med involverede fra Danmark, Norge og Sverige. Projektet havde et samlet budget på 100 mio. kr., hvoraf halvdelen var EU-midler, varede tre år og involverede mere end 40 forskellige partnere. Trods alle gode intentioner haltede projektet undervejs og brændte delvist ud, da projektperioden var ovre.
I bogen giver de fem forskere også et bud på, hvordan man kan fremme det langsigtede udbytte af de mange projekter. De peger bl.a. på, at en overordnet projektledelse og en styregruppe, der både kan og tør styre projektet er centrale virkemidler for succes, ligesom det er nødvendigt med en langsigtet plan, der også ser på, hvordan man implementerer de mange erfaringer, når projektet er ovre.
Bogens bidragydere er Mads Peter Klindt, Villy Hovard Pedersen, Kelvin Baadsgaard, Morten Lassen og Rasmus Juul Møberg. De er alle tilknyttede Aalborg Universitet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Når aktivitetsfælden klapper: et case-baseret studie af institutionelle dynamikker i store EU-støttede projekter

Når aktivitetsfælden klapper: et case-baseret studie af institutionelle dynamikker i store EU-støttede projekter