Nedsat pris! Fra ende til anden Forstør
Kategorier / sektioner:

Fra ende til anden (Bog, Hardback)

Forlag: FADL
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 300
Dato for udgivelse: 26-10-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Medforfattere: Gerd Johnsen, Lotte Fynne
ISBN-13: 9788793590205
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

273,85 kr

-17%

Vejl. pris: 329,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

EN GOD MAVEFORNEMMELSE
Du føler dig utilpas i maven. Du har lagt dig på sofaen og kan ikke andet end at vente på, at det går over. Du bliver nervøs for, om det er noget farligt – og at ringe til lægen er i hvert fald for pinligt …
Hver dag har tusindvis af danskere problemer med afføringen. Afføringsproblemer er et stort tabu og en kilde til megen ubehag – fysisk og psykisk. Samtidig kan de være årsag til, at man trækker sig fra sociale sammenhænge og ikke lever sit liv fuldt ud. Maveproblemerne kan have mange årsager: Forstoppelse, diarre, ufrivillig afføring, luft i maven, irritabel tyktarm (IBS). Men disse tilstande er ikke menneskelige grundvilkår – de kan og skal behandles. 
Med bogen her får du to eksperters råd til, hvordan du atter opnår en rigtig god mavefornemmelse. 
Fra ende til anden er en brugbar guide til, hvad du selv kan gøre for at få det bedre, og hvornår du skal søge professionel hjælp. 
Gerd Johnsen er specialsygeplejerske, SD, underviser, forfatter og brevkasseredaktør. Til daglig rådgiver hun borgere, kommuner, hospitaler og private klinikker om afførings- og tarmproblematikker. Lotte Fynne er speciallæge, ph.d. og forsker i mave- og tarmlidelser. Behandler til daglig patienter med afføringsforstyrrelser, mavesmerter og opkastning, herunder specielt folk med forstoppelse og irritabel tyktarm. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Fra ende til anden

Fra ende til anden