Nedsat pris! Når et barn får kræft
Kategorier / sektioner:

Når et barn får kræft (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Rikke Folm Berg

Forlag: Turbine
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740651928
Udgave: 1. (22-10-2018)
Oplag: 1. (22-10-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 380
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Heldigvis er det sjældent, at børn bliver ramt af alvorlig sygdom. Men det sker. I Danmark får cirka 200 børn fra 0-18 år hvert år kræft, og det tal har i mange år været konstant. Heldigvis kan sygdommen behandles, og i dag overlever tre ud af fire børn en kræftsygdom. Så oddsene er gode. Der er håb. Det ændrer dog ikke ved, at et barns alvorlige sygdom er noget af det hårdeste, man som forældre kan komme ud for. 


I Når et barn får kræft – en håndbog til forældre med kræftsyge børn får man hjælp til, hvordan man bedst kommer igennem tiden med et kræftsygt barn. 


Bogen er baseret på interview med familier, der har prøvet det, og eksperter, der arbejder i felten. Den er tematisk opdelt, hvilket gør det let at finde rådene til de mange udfordringer, man kommer til at stå overfor. Bogen er desuden forsynet med bokse i punktform. De er et koncentrat af forældrenes og eksperternes råd, så orker man ikke andet, kan man begynde med dem. 


Som inspiration, hjælp og aflastning indeholder bogen desuden skabeloner til breve, rengøringsplaner, aftaleskemaer og andet nyttigt. Endelig er der lavet plads til egne noter i bogen, så man kan udbygge bogen med sine egne tanker, erfaringer og ting, man skal huske. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Når et barn får kræft

Når et barn får kræft