Nedsat pris! Når idealer forenes med forretning: moderne ledelse af velgørende organisationer Forstør
Kategorier / sektioner:

Når idealer forenes med forretning: moderne ledelse af velgørende organisationer (Bog, Hæftet)

Forlag: Gyldendal Business
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 207
Dato for udgivelse: 18-3-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Medforfattere: Ole Münster, Sofie Münster
ISBN-13: 9788702081916
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Søren Ditlefsen - Bogblokgrafiker: Hanne Frost
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Ole Münster, Sofie Münster
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

193,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 250,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Velgørende organisationer og foreninger har historisk gode livsbetingelser i disse år. Danskerne vil som aldrig før gerne hjælpe - både med penge, tid og engagement. Men ikke alle organisationer er gearede til at bruge denne mulighed bedst muligt. Det danskeforeningslivs rødder i det frivillige arbejde og den folkelige forankring udgør en kæmpe styrke, men det frivillige, ulønnede arbejde har også skabt nogle dogmer om ´det gode foreningsliv´. Bl.a. forventninger om, at de velgørende organisationer helst skal være en lille smule uprofessionelle, fordi det er med til at sikre fokus på sagen.Det sætter forfatterne til Når idealer forenes med forretning et stort spørgsmålstegn ved! For sådan behøver det jo ikke at være!
Bogen viser, at moderne ledelse af velgørende organisationer kræver, at man mestrer en række meget forskellige discipliner: kommunikation, lobbyisme, inddragelse af frivillige, indsamlinger, kampagner, ledelse og økonomistyring samt et højt niveau for organisationens faglighed. Komplicerede discipliner hver for sig, men det er tilmed også afgørende, at de velgørende organisationer får koordineret dem, så alle disciplinerne sammen understøtter arbejdet for sagen.
De velgørende organisationer kan i dag gøre mere for den gode sag, end de har kunnet gøre på noget andet tidspunkt, hvis de vel at mærke forstår at udnytte mulighederne i samfundsudviklingen. Og det kan ske uden at tabe den folkelige forankring. Bogen viser, hvilke krav der stilles, og hvad de velgørende organisationer kan gøre for at indfri dem.Det er her i bogen, de velgørende organisationer og foreninger finder opskriften på, hvordan de de kan gøre det maksimale for den gode sag - også fremover - og dermed fremtidssikrer sig til nye generationer - for sagens skyld! 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Når idealer forenes med forretning: moderne ledelse af velgørende organisationer

Når idealer forenes med forretning: moderne ledelse af velgørende organisationer