Når jeg ser dig
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Når jeg ser dig (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Holly Miller

Forlag: Palatium Books ApS
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772310749
Udgave: 1. (10-07-2020)
Oplag: 1. (10-07-2020)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 417
Originaltitel: The Sight of You
Omslagsgrafiker: Grid, Silvana Nikolic
Oversætter: Mette Wigh Tvermoes
Originalsprog: Engelsk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ville du vælge kærligheden, hvis du vidste præcis hvordan det ville gå?


For Joel er kærligheden ikke længere en mulighed. Men da han møder Callie, kan han ikke undgå at føle sig tiltrukket af hende. I Callie ser han den mulighed for alligevel at tage del i livet, som han ellers havde opgivet. Og i Joel opdager Callie den slags kærlighed, hun altid havde håbet på var mulig. De udfordrer hinanden til at tage chancer, til at le og til at stole på, at lige meget hvor meget man slår sig, vil den anden altid være der til at samle én op.  


Men Joel har en hemmelighed. Han drømmer om de mennesker, han elsker, og drømmene bliver altid til virkelighed. En nat drømmer Joel den drøm om Callie, som han har frygtet mest, og de må hver især beslutte, hvad de vil. Vil Callie blive sammen med Joel, selvom hun kender sin skæbne? Og hvis man kender sin fremtid, hvordan kan man så være fri til at påvirke sit liv? 


Når jeg ser dig er en fejende romantisk og uforglemmelig debut om det mod, det kræver at elske, særligt når man tror, man ved, hvordan det hele ender.


Om forfatteren: Holly Miller er født og opvokset i Bedfordshire. Siden hun forlod universitetet har hun arbejdet med markedsføring, som redaktør og tekstforfatter. Holly bor i Norfolk sammen med sin partner og deres hund.

Anmeldelser (0)