Nedsat pris! Når sindet er sårbart: en vej til mental styrke Forstør
Kategorier / sektioner:

Når sindet er sårbart: en vej til mental styrke (Bog, Hæftet)

Af: Charlotte Adserballe Dahl

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 208
Dato for udgivelse: 14-5-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788771909616
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Katrine Hestvang Risager Skaaning
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Forventes at udkomme i uge 20

150,95 kr

-24.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

At være psykisk sårbar er ikke en sygdom! Det er en tilstand eller egenskab, som i mere eller mindre grad er en del af din karakter – som menneske. Derimod kan symptomerne på denne sårbarhed udvikle sig til sygdom i form af depression, angst og andre definerede psykiske sygdomme eller affektive lidelser. Du kan blive rask fra en sygdom, men du kan ikke blive rask fra en tilstand eller egenskab. Derimod kan du arbejde med at styrke din sårbarhed, således at du lærer at leve med denne på en tilfredsstillende måde, samtidigt med at du kan forhindre, at denne udvikler sig til en sygdom. Hensigten med denne bog er at give dig gode råd og anvisninger på, hvordan du ud fra blandt andet etablering af dine ti personlige bud, dine livsprincipper for værdier og normer i livet samt livsprincipper mentalt kan træne dig til en højere grad af robusthed i sindet, som dels kan give dig større livsglæde, dels kan forhindre sygdom i fremtiden.Styrk din robusthed i sindet, og drag fordel af de styrker, din sårbarhed også indeholder!  
Uddrag af bogen
Det er muligt, at du får eller har alt under kontrol – at du er organiseret, har systemer til alt, er spot on med hensyn til din produktivitet, har sunde vaner og alt, hvad der hører sig til for at have overblik og kontrol. Tillykke til dig! Lige indtil der dukker uforudsete hændelser op, der ødelægger dit perfekte univers for kontrol. I de sammenhænge kan du opleve angst og usikkerhed, indtil du får kontrollen tilbage.Men ikke alle ting i livet er mulige at opnå af komfort og kontrol over. Dødsfald, sygdom, uheld, kriser er alle eksempler på hændelser, hvor livet ikke er til at kontrollere, hvilket kan skabe kvaler for dig, som søger evig stabilitet. Løsningen kan være at acceptere dette faktum og derfor træne dig selv i at acceptere den ukontrollable karakter af ethvert øjeblik.   
Om forfatteren 
Charlotte Adserballe Dahl (1960) er HA & HD, folkeskolelærer og har en PD i Ledelse med Filosofi som hovedfag. Hun har i mange år arbejdet som chef inden for salg og marketing. Hun har skrevet to tidligere bøger om sindet: Når sindet banker på – en vej ud af depression og Når sindet er sandt – en vej til en ny livsfilosofi – som handler om eksistentiel krise, og hvordan sindet bliver påvirket og sårbart i nutidens samfund.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Når sindet er sårbart: en vej til mental styrke

Når sindet er sårbart: en vej til mental styrke