Nedsat pris! Når sindet har fokus: en vej til nye mål Forstør

Når sindet har fokus: en vej til nye mål (Bog, Hæftet)

Af: Charlotte Adserballe Dahl

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 184
Dato for udgivelse: 20-5-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
ISBN-13: 9788772182681
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Sabine Puk Sørensen
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (Udk. 20-05-2019)

Forventes på lager: 20-05-2019

143,40 kr

-24.5%

Vejl. pris: 189,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Vi lever i en tid fra hånden til munden, hvor de fleste timer i døgnet går med brandslukning. Forstyrrelser og distraktioner er ensbetydende med, at det er vigtigere nu end nogensinde før at sætte sig mål for ikke at føle en uarbejdsdygtighed eller formålsløs tilværelse, hvor du ikke får noget ud af din tid, som derimod smuldrer forbi dig, uden at du føler en generel tilfredsstillelse og livsglæde.  
Ved at etablere og fokusere på fastlagte mål, skrælle alle forstyrrelser væk og tilrettelægge dit døgn, sikrer du således, at det er dig, som styrer din tid og energi, og ikke dine omgivelser i form af påvirkninger og afbrydelser. Umiddelbart kan det lyde uoverskueligt og som en kæmpe opgave at skulle sætte mål, arbejde efter disse og i det hele taget turde tro på, at de kan opnås. Denne bog er skrevet til mennesker med psykisk sårbarhed og tager hensyn til via råd og vejledning, hvorledes det sagtens kan lade sig gøre, til trods for at hverdagen ofte kan være et svært mål at lykkes med at overleve på grund af overstimulering og følelsesladede situationer. På en nænsom og behændig måde gives anvisninger på, hvorledes mål kan etableres, gennemarbejdes og indhentes med en succes, som vil være med til at styrke din selvtillid og dermed skærpe din robusthed i forhold til din sårbarhed.        
Uddrag af bogen 
For rigtig mange psykisk sårbare vil angsten være en skygge, som ligger over ens liv, og som det kan være svært at både forholde sig til, men også at sætte ord på og være konkret over for. Med et sind, hvor alle sanser mere eller mindre konstant er modtagelige, og hvor påvirkninger udefra præger ens tanker, vil der løbe en understrøm af angst i både tanke og gerning.    
Den generelle angst præger derfor hele tilgangen til tilværelsen, hvorfor den dybere årsag til dens oprindelse kan være en svær opgave at bearbejde konkret.    Det gælder derfor om i første omgang at etablere et fokus, som bevæger sig væk fra denne angst.    
At skabe et fokus, som betyder, at sindet bliver optaget og opholder sig i forhold til nogle områder, hvor koncentrationen bliver øget, og hvor din interesse for dine indsatser bliver skærpet i en grad, hvor du mere eller mindre bevidst får fyldt hjernen op med emner, som udskifter dine negative, bekymrende og angstprægede tanker.       
Om forfatteren
Charlotte Adserballe Dahl (f. 1960) HA & HD, folkeskolelærer og PD i Ledelse/Filosofi. Har i mange år arbejdet som chef inden for salg og marketing. Desuden har hun været kvalitetschef i en mellemstor virksomhed og havde i den sammenhæng ansvaret for etablering og opfølgning af kvalitetsmål hos hver enkelt medarbejder, organisationen samlet samt virksomhedens overordnede kvalitetsmål. Hun er desuden forfatter til en lang række artikler om blandt andet depression samt et oplæg til den socialdemokratiske regerings nedsatte psykiatriudvalg i forbindelse med Psykiatriplan 2020. Hun har tidligere skrevet tre bøger om sindet: Når sindet banker på – en vej ud af depression,  Når sindet er sandt – en vej til en ny livsfilosofi samt Når sindet er sårbart – en vej til mental styrke – som handler om eksistentiel krise, og hvordan sindet bliver påvirket og sårbart i nutidens samfund.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Når sindet har fokus: en vej til nye mål

Når sindet har fokus: en vej til nye mål