Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Når tavsheden taler - En film om tavshed og hvordan tavshed håndteres

Forlag: Gert Jessen
Format: Video
Sprog: Dansk
Udgivelse: 1. udgave, 2004.
VNR: ingen
År for denne udgave: 2004
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

399,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I filmen giver en række forskellige mennesker - unge, voksne og ældre - udtryk for deres oplevelser med tavshed og arbejde, i familien, i skolen osv. I filmen er fortællerne blandt andet skuespiller Nicolai Lie Kaas, Albanibryggeriernes tidligere direktør Henning Rouchmann, ægtefolk, søskende, fagpersoner og efterladte.
Spilletiden er 29 minuter.
Når tavsheden taler kan anvendes af alle. Materialet henvender sig til ledere og personale i social- og sundhedssektoren, virksomhedsledere og HR medarbejdere, læger og psykologer, præster, undervisere på alle grund-, efter- og videreuddannelser, frivillige organisationer og andre, der møder tavsheden i hverdagen, fx tillidsfolk, udsendte soldater, fængselspersonale, jurister, politi og mange andre.
Når tavsheden taler henvender sig til alle, der gerne vil lære at forstå, håndtere og mestre situationer og oplevelser med tavshed. Filmen kan inspirere mennesker, som i det daglige arbejde støder på vanskelige oplevelser med mangel på kommunikation. Det samlede materiale giver bedre indsigt i og redskaber til at rumme og mestre den.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Når tavsheden taler - En film om tavshed og hvordan tavshed håndteres

Når tavsheden taler - En film om tavshed og hvordan tavshed håndteres