Nedsat pris! Når tyngdekraften letter
Kategorier / sektioner:

Når tyngdekraften letter (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Sebastian Nybo

Forlag: Forlaget Origo
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799059348
Udgave: 1. (01-01-2015)
Oplag: 1. (01-01-2016)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 207
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Når tyngdekraften letter gør med fast og kærlig hånd op med de religiøse dogmer, den spirituelle elites selvfedme og pop-buddhismens uansvarlige passivitet og viser vejen til en dybere meningsfuldhed og livsglæde.
Som en kiropraktor, der sætter de forvredne knogler på plads, sådan placerer denne bog livet, døden, Gud og andet i deres oprindelige form. Den viser, hvor enkelt og livsbekræftende det spirituelle budskab egentlig er – men også hvor fordrejet og hæmmende nogle mennesker har fortolket det.
Kort om handlingen: Marcus har alt det, han kunne ønske sig. Et drømmejob som succesfuld arkitekt, et kærligt og harmonisk parforhold, gode relationer til både familie og venner og en skøn lejlighed i det område, han gerne vil bo i. Men der mangler noget. Han kan bare ikke sætte fingeren på, hvad det er.
Efter en tid med masser af arbejde belønner han sig selv med et spaophold i Indien. Hvad han tror, skal blive en rejse udi velvære og luksus, bliver en rejse ind i forandring og fordybelse. På forunderlig vis fører en række katastrofer ham fra en behagelig tilværelse uden de store bekymringer ind i et liv fuld af udfordringer og uforudsigelighed. Han indser, hvor lidt han egentlig har levet, og hvor meget mere der venter på ham.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Når tyngdekraften letter

Når tyngdekraften letter