Nedsat pris! Hvornår bliver det vores tur?: Hjælp til barnløse i fertilitetsbehandling
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Hvornår bliver det vores tur?: Hjælp til barnløse i fertilitetsbehandling (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Tina Sandager

Forlag: muusmann'forlag
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793430174
Udgave: 1. (27-02-2017)
Oplag: 1. (27-02-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Paperback
Sideantal: 247
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver
193,70 kr

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

At være ufrivilligt barnløs kan være lige så psykisk opslidende som at have en livstruende sygdom. Ofte følger der en eksistentiel krise med, og hver 6. danske kvinde i fertilitetsbehandling udvikler en depression.  


Mange barnløse i fertilitetsbehandling vil kunne nikke genkendende til følelserne af sorg, magtesløshed og meningsløshed. 


Måske er man misundelig og jaloux på de venner, der har børn, og som oven i købet fik to streger på testen, så snart de smed præventionen? Måske er man vred over omgivelsernes ”gode råd” om, at man bare skal stresse mindre over barnløsheden eller tage på en ferie? Eller måske går man rundt med et gabende sort hul inden i; en angst for, at man aldrig vil blive forælder? 


Denne bog er en hjælpende hånd til dig, som er kvinde i fertilitetsbehandling. Den har til formål at ruste dig til at navigere i følelser som sorg, stress, ensomhed, jalousi, skyld og skam, så du kan passe bedst muligt på dig selv igennem et krævende behandlingsforløb. 


Bogen tager også forholdet til familie, venner og kolleger kærligt under behandling og et særskilt kapitel er skrevet specifikt om og til manden. Bogen handler i høj grad også om, hvordan man som par kan holde sammen i krisen og støtte hinanden. 


Ud over teori indeholder bogen casehistorier, øvelser og faktabokse, og den er skrevet i et letforståeligt og indlevende sprog, så læseren føler sig set, hørt, forstået og ikke mindst taget i hånden. 


Den kan med fordel også læses af familie og venner til par, der er ufrivilligt barnløse, og af professionelle behandlere, der arbejder med denne gruppe mennesker.  


Om forfatteren 

Tina Sandager har med sin mangeårige baggrund som fertilitetssygeplejerske og nu som privat praktiserende psykoterapeut en helt unik viden og erfaring omkring de psykosociale konsekvenser af barnløshed og fertilitetsbehandling. Tina har hjulpet flere end 300 kvinder, mænd og par med at mestre de udfordringer, der følger i kølvandet på netop de livsomstændigheder. Derudover underviser Tina professionelle behandlere inden for fertilitetsområdet. For yderligere information: www.tinasandager.dk.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hvornår bliver det vores tur?: Hjælp til barnløse i fertilitetsbehandling

Hvornår bliver det vores tur?: Hjælp til barnløse i fertilitetsbehandling