Forstør
Kategorier / sektioner:

Når verden er ude af syne: Teori og praksis i undervisningen af svagtseende elever med multiple funktionsnedsættelser på Strandhøjskolen i Nyborg (Bog, Hæftet)

Forlag: Special-pædagogisk forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 48
Dato for udgivelse: 17-8-2001
Udgivelse: 1. udgave, 2001.
Redaktion: Kim Jørstad
Medforfattere: Anja Diekhöner, Tove Bonde
ISBN-13: 9788773997499
Produkt type: Bog
Underkorporation: Anja Diekhöner, Tove Bonde
Fotograf: Niels Nyholm
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Anja Diekhöner - Tove Bonde
År for denne udgave: 2001
Første udgivelsesår: 2001
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

136,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Undervisningen af multihandicappede elever med synsnedsættelse er det nødvendigt at tænke aktiviteter og metoder ind i dagligdagen, der kan nedbryde de barrierer, synshandicappet skaber.
På Strandhøjskolen i Nyborg er der sammensat en gruppe elever med udgangspunkt i synsshandicappet. Gruppen gennemgår et specielt tilrettelagt undervisningsforløb, der bliver beskrevet i bogen. Bogen beskriver de tanker og ideer, der ligger til grund for måden at undervise på. Når verden er ude af syne er tænkt som et led i erfaringsudveksling og inspiration på området. Det er meget begrænset, hvad der findes af litteratur om dette undervisningsfelt.
Når verden er ude af syne tager udgangspunkt i gruppens dagligdag med mange eksempler fra praksis. Der er i høj grad taget udgangspunkt i elevens interesser. Det er vigtigt, at eleverne skal lære det, der både er vigtigt, men også interessant for dem selv for herigennem at opnå en højere grad af selvaktivitet.
Bogen henvender sig først og fremmest til forskellige personalegrupper, der arbejder med svagtseende elever med multible funktionsnedsættelser. Men både forældre og andre pårørende kan have glæde af at læse den.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Når verden er ude af syne: Teori og praksis i undervisningen af svagtseende elever med multiple funktionsnedsættelser på Strandhøjskolen i Nyborg

Når verden er ude af syne: Teori og praksis i undervisningen af svagtseende elever med multiple funktionsnedsættelser på Strandhøjskolen i Nyborg