Nedsat pris! Naboens søn: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Naboens søn: roman (Bog, Indbundet)

Af: Jane Aamund

Forlag: People s Press
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 259
Dato for udgivelse: 27-5-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788771372977
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 5

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Paperback
49,95 kr
Bog
Indbundet
230,95 kr

230,95 kr

-23%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

På den pæne side af Lyngbyvejen bor to familier. Esther Lunds og Margrethe Bentzons. To vidt forskellige familier med den fine udsigt til Gentofte sø og den mindre fine mod rabarberkvarteret i Vangede. De to deler et fælles åg: En ægtemand, der kaster lange skygger over børnene. Over sønnerne.  


Den ene forsøger at beskytte sin søn mod en neurotisk far, men kæmper selv med evig skyldfølelse over sit eget svigt. Den anden prøver at sætte sin søn fri fra familiens ambitioner og arven fra en altdominerende far. 


Og så er der Barbara. Familien Lunds kønne datter. Hun forelsker sig hovedkulds i naboens vilde søn, Lars, som igen og igen kæmper imod sin familie og forsøger at finde sin egen skæbne. Familiens sorte får, der rejser verden rundt for at blive noget andet end sin far, og det hans familie drømmer om. De to bliver sjælefrænder og hinandens fortrolige i en turbulent tid i 50´ernes Danmark, hvor familierne er i opbrud, og rollemønstre for både mænd og kvinder ændrede sig afgørende.  


Naboens søn er en beretning om at turde. Om sønner og fædre, om den store kærlighed, og den kærlighed man får, om hvad trofæmødre og succesfulde dominerende fædre kan ødelægge for deres sønner.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Naboens søn: roman

Naboens søn: roman