Nedsat pris!
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Nadia på vej: roman (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Finn Wiedemann

Forlag: Attika
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 122
Dato for udgivelse: 15-3-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Udgiver: Forfatterforlaget Attika
Illustrator: Silke Delfs Nedergaard
ISBN-13: 9788775288878
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den 12 årige Nadia bor sammen med sin far og lillebror. For et år siden døde Nadias mor af kræft. Nadia er ikke længere så ked af det, som hun var i begyndelsen, men alting er alligevel ikke godt. Nadia bliver drillet i skolen og frygter, at Mie, som hun spiller håndbold med, skal svigte hende til fordel for Cecilie. Og nu har hendes far også fået en kæreste. Samtidig nærmer såvel den første klassefest som årets håndboldkamp sig,
Nadia på vej handler om, hvordan det er at være en usikker og følsom 12 årig pige. Nadias særlige historie er, at hun har mistet sin mor. Bogen beskriver, hvordan dette tab kommer til udtryk som en grundlæggende usikkerhed over for omverden og frygt for at blive svigtet. Fortællingen beskriver, hvordan Nadia med held forsøger at komme videre oven på den skelsættende oplevelse.
Til trods for bogens alvorlige emne, er bogen fortalt i en mundret, følsom og varm tone. Bogen skifter mellem dialog, Nadias tanker og iagttagelser og situationsbeskrivelser.
I forbindelse med udgivelsen af romanen fortæller forfatteren: ”I dag er børne- og ungdomslitteraturen især præget af fantasy og humor med ironisk attitude. Mange af de bøger, vi blev præsenteret for i 70’erne, var ind imellem ret fodformede, men de gav børn og unge mulighed for at møde problemer i samfundet og ungdommen i en kunstnerisk bearbejdet form. I dagens X-factor-samfund er der krav til børn og unge om, at de skal være talentfulde, sjove og perfekte. Problemer er for tabere.
Nadia-serien tager de problemer alvorligt, som børn og unge møder i deres liv: tab, sorg, usikkerhed, drillerier, dele-familier og søskende jalousi, men også kærlighed, venskab og fælleskab. Målgruppen er primært børn og unge i alderen 10-13 år.

Anmeldelser (0)