Nedsat pris! Magtfulde mikrober: Hvad videnskaben ved om dine skytsengle og dæmoner - og hvordan du får det bedste ud af dem
Kategorier / sektioner:

Magtfulde mikrober: Hvad videnskaben ved om dine skytsengle og dæmoner - og hvordan du får det bedste ud af dem (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Oluf Borbye Pedersen og Kristian Sjøgren

Forlag: Politikens Forlag
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740053074
Udgave: 1. (08-10-2019)
Oplag: 1. (08-10-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hardback
Sideantal: 320
Originalsprog: Dansk

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Følg med Danmarks verdenskendte forskningspioner inden for sundhedsfremmende bakterier, Oluf Borbye Pedersen, ind i et univers af bittesmå organismer, som ingen anede eksisterede, for at finde forklaringen på medicinske mysterier og nye nøgler til at forebygge og behandle sygdomme.
Mikrober som bakterier, virus og svampe er overalt omkring os, på os og i os. De er vores meget aktive livsledsagere. Vores liv er én lang og hårfin linedans med personlige mikrober, for de vil påvirke vores helbred, fra det sekund vi kommer til verden. De kan holde os raske, påvirke vores humør, gøre os syge eller slå os ihjel. Mange mennesker er bange for bakterier og andre mikrober, men langt de fleste hjælper os med at holde tarmene velfungerende, immunforsvaret i det rigtige gear, huden sund og tænderne fri for huller.
Vi mennesker er i virkeligheden som turister på en planet, der har været styret af mikrober i mindst et par milliarder år. Derfor bør vi tænke de usynlige samboere med ind i hverdagen, når vi forsøger at finde vejen til et godt og langt liv uden sygdom. Forskningen viser vej til helt konkrete måder, hvorpå vi hver især med en sund livsstil og et naturligt forhold til omgivelsernes mikrober kan berige og forstærke vores egne mikroorganismer, så de livet igennem kan være med til at optimere vores immunforsvar, fordøjelse, energi og mentale balance.
Inden for de seneste få år har forskere fået mistanke om, at rod i vores mikrober kan være medvirkende årsager til f.eks. Alzheimer, depression, tarmsygdomme, astma, allergi, overvægt og diabetes, og det forskes der nu intenst i. Håbet er, at større viden på området vil vise nye veje til forebyggelse og mere effektiv behandling af disse sygdomme.
Blandt de ledende videnskabsmænd er professor Oluf Borbye Pedersen fra Københavns Universitet, en af verdens største autoriteter inden for forskningen i de bakterier, der bor i os og på os. De seneste 10 år har hans forskning uddybet vores forståelse af, hvor betydningsfulde de personlige mikrober er for helbredet. I denne bog viser han, at han også er en blændende fortæller.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Magtfulde mikrober: Hvad videnskaben ved om dine skytsengle og dæmoner - og hvordan du får det bedste ud af dem

Magtfulde mikrober: Hvad videnskaben ved om dine skytsengle og dæmoner - og hvordan du får det bedste ud af dem