Næste skridt i professionelle læringsfællesskaber: Kollaborative teams der transformerer skolens praksis
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Næste skridt i professionelle læringsfællesskaber: Kollaborative teams der transformerer skolens praksis (Bog, Paperback, Dansk)

Forfattere: Robert J. Marzano, Tammy Heflebower, Jan K. Hoegh, Phil Warrick & Gavin Grift

Forlag: Dafolo
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771604740
Udgave: 1. (13-10-2016)
Oplag: 1. (13-10-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Serie: Undervisning og læring
Indbinding: Paperback
Sideantal: 213
Oversætter: Ida Højelse Svith
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kernen i et professionelt læringsfællesskab er netværket af kollaborative teams de grupper af lærere, der arbejder sammen om at forbedre elevernes læring. Kollaborative teams har potentialet til at kunne transformere vigtige aspekter af undervisning og læring. I denne bog beskrives det på håndgribelig og udførlig vis, hvordan man kan udvide ansvarsområderne for de kollaborative teams og gøre dem i stand til at transformere læreplanens omfang og indhold samt arten af klasserumsvurdering og dens måde at fungere på. På tilsvarende vis kan arbejdet i teamet transformere den måde, man planlægger og udfører undervisningen på, det system, lærerne udvikler sig inden for, og den måde, skolen ledes på.

Bogen opstiller og besvarer seks kritiske spørgsmål relateret til læreplan, vurdering, undervisning, lærerudvikling og ledelse, som ethvert succesrigt kollaborativt team bør forholde sig til. Spørgsmålene behandles i hvert sit kapitel, der beskriver de handlinger og strategier, skolefolk kan implementere med henblik på at transformere undervisningen.

Anmeldelser (0)