Nedsat pris! Narrativ teori Forstør
Kategorier / sektioner:

Narrativ teori (Bog, Hæftet)

Af: Michael White

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 167
Dato for udgivelse: 6-4-2006
Udgivelse: 1. udgave, 2006.
Oversætter: Ole Lindegård Henriksen
ISBN-13: 9788741202167
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 6

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

208,80 kr

-13%

Vejl. pris: 240,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Der findes utallige historier, et menneske kan fortælle om sit liv. Vi har en tendens til at blive den historie, vi fortæller. Dette er udgangspunktet for den narrative metode. Michael White er en af grundlæggerne af den narrative metode inden for terapi og socialt arbejde, og denne bog viser, hvordan han arbejder med metoden i sin terapeutiske praksis.
White er kendt for sin fantasifulde tilgang til det terapeutiske arbejde. Han er udholdende i sin udfordring af klienternes negative selvopfattelse og arbejder med en ukuelig optimisme på at hjælpe mennesker til mere positive fortolkninger af deres oplevelser. For meningen i disse oplevelser er ikke givet på forhånd: Meningen skabes, idet klienten fortæller sin historie om oplevelserne.
I den narrative terapi skaber terapeut og klient således i fællesskab alternative historier, som giver et nyt perspektiv på klientens fortid, nutid og fremtid. I terapien arbejder man med at eksternalisere problemet, dvs. placere det uden for det enkelte menneske. Det er med Whites ord ´ikke personen der er problemet, men problemet der er problemet´.
Michael White bor i Australien. Han er en efterspurgt foredragsholder over hele verden og har flere gange besøgt Danmark. Med bøgerne Narrativ praksis og Narrativ teori foreligger for første gang en samling af Michael Whites grundlæggende tekster på dansk. I Narrativ teori præsenteres de teoretiske overvejelser, der udgør fundamentet for den narrative metode.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Narrativ teori

Narrativ teori