Narrens drøm Forstør
Kategorier / sektioner:

Narrens drøm (Bog, Hæftet)

Af: Niels E. Nielsen

Forlag: Science Fiction Cirklen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 211
Dato for udgivelse: 6-11-2015
Udgivelse: 2015.
ISBN-13: 9788793233058
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Efterord: Niels Dalgaard
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

335,30 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Atomkrigen der ikke kom
Året er 1969. Andreas er familiefar og forsørger, men har stadigt sværere ved at klare sit job under pres fra en chef, der vil erstatte ham med en computer. Hans to børn virker mere og mere fremmede, og han bliver konstant pålagt nye skatter, mens han bombarderes med meningsløs underholdning.
Netop som han endegyldigt mister sit job, kommer hans tilværelse imidlertid i skred på en helt ny måde. En anspændt international situation truer pludselig med at gå over i atomkrig, og de fl este europæere lader sig skyndsomst evakuere. Andreas kan ikke beslutte sig til at tage med, og pludselig er det for sent: Han og hans familie er blandt de få, der er ladt tilbage i Europas døende storbyer.
Romanen handler om hvordan man overlever i et København uden vand, elektricitet eller andre bekvemmeligheder. Hvordan man må kæmpe for sin families liv mod sygdomme, sult og hærgende bander. Og om hvordan det går, når der pludselig dukker en mand op, som lover at føre alle ind i en ny og bedre verden – hvis de bare vil underkaste sig fuldstændigt.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Narrens drøm

Narrens drøm