Nedsat pris! Nattefarlig have
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Nattefarlig have (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Steen B.J.

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772180304
Udgave: 1. (15-03-2019)
Oplag: 1. (15-03-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Serie: En udfordring for Team Milton
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 260
Omslagsgrafiker: Sabine Puk Sørensen
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Team Milton, bestående af Ella, Li-Mei, Ibsen og deres chef Milton, efterforsker det uhyrlige, der er sket i Botanisk Have efter en open air-filmforevisningsaften. De finder ud af, at sagen først umiddelbart ser ud til at kunne løses lokalt, men den viser sig at være meget større end først antaget. Det gør sagen kompleks, og en udfordring kommer sjældent alene. Sagens uhyrlige omfang holdes desuden uofficiel af hensyn til, at panikken ikke spreder sig yderligere i området omkring Botanisk Have i Aarhus. 

Halvsøstrene Søs og Ella får besøg af deres mor fra Spanien. Det skal vise sig at blive et besøg, der sætter uudslettelige spor i deres fremtidige liv. Desuden begynder Søs at interessere sig for hypnose for at finde svar og hjælp.         


Uddrag af bogen

Ibsen sagde godmorgen til de andre på retsmedicinsk. Resten af Team Milton stod der alle og kiggede på Gregersen, der forklarede ved siden af et lig med plastic over, så han ikke kunne se, om det var liget af et ungt eller gammelt menneske. Dog vidnede formerne, som han kunne skimte, om en kvinde. Ella, Li-Mei og Milton var ankommet først, fordi de boede i Aarhus, og Ibsen boede 35 km nord for Aarhus, nemlig Randers. “Offeret er en ung kvinde på cirka 25 år. Vi har ingen navn eller identifikation på hende, da hun blev indrapporteret fundet nøgen i Botanisk Have tæt på parkeringspladsen ved de høje træer. En borger ringede ind ved 6-tiden,” forklarede Gregersen og trak lidt af plasticen af, så hovedet blev synligt.           


Om forfatteren 

Steen B. J. (f. 1965) skriver en serie af krimier med hverdagsrealisme, der henvender sig til krimiinteresserede læsere i alle aldre. Krimierne handler mest om mennesker og skæbnefortællinger frem for blod, sex, vold og action. Sproget er hverdagsagtigt og uden manipulerende billedsproglige virkemidler. Det giver læseren en unik frihed til selv at danne sig uforglemmelige og personlige billeder ud fra de menneskelige relationer i den fremadskridende handling, hvor mord og andre krimigåder løses. 

Anmeldelser (0)