Nedsat pris! Naturligt rask - Alt om kosten (Del 2) Forstør
Kategorier / sektioner:

Naturligt rask - Alt om kosten (Del 2) (Bog, Paperback)

Af: Louise Koch

Forlag: Muusmann
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Naturligt rask
Sideantal: 219
Dato for udgivelse: 21-1-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Nr. i serien: Bind: Del 22,
ISBN-13: 9788792746382
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

154,95 kr

-22.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Rawfood er et populært fænomen, men hvad de færreste ved er, at der findes flere forskellige retninger. I denne bog, som er del 2 af serien Naturligt rask  forklarer Louise Koch alt om den kost, hun har brugt til at helbrede sig selv med. Tidligere led hun nemlig af en lang række sygdomme herunder kronisk træthed, urinsyregigt, leverproblemer, nedsat hormonproduktion, søvnproblemer, væskeophobninger, candidasvamp, herpes, ledsmerter, angstanfald, fødevareintolerancer, sprøde negle, spaltet hår, PMS og var på grænsen til at få kræft.
I dag er hun helt rask, og i denne bog skriver hun alt om rawfoodretning 80/10/10, hvor man primært lever af frugt samt en del salat og grøntsager, alt sammen i den rå form. Man kan kalde kosten en slags chimpansekost, og i denne bog bliver du taget i hånden, så du let kan komme i gang med den nye og super sunde måde at spise på. Samtidig får du også svar på spørgsmål omkring proteinmangel, kalkmangel, blodsukkerproblemer, candida, overvægt, sociale situationer, huller i tænderne og meget mere. 80/10/10 vil udover at forbedre dit helbred også give dig mere energi, et bedre humør og en pænere hud, så det er bare med at komme i gang.
Louise Koch er både coach og foredragsholder, og har selv levet på rawfood og den super sunde livsstil siden juli 2009. I den tid har hun hjulpet rigtig mange igang og er en af eksperterne på området i Danmark. Derudover er hun uddannet i medier i London samt USA, og har mange års erfaring med bl.a. tv-produktion, undervisning og kommunikation. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Naturligt rask - Alt om kosten (Del 2)

Naturligt rask - Alt om kosten (Del 2)