Nedsat pris! Naturligt sund: Salater og smoothies til hverdagens måltider
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Naturligt sund: Salater og smoothies til hverdagens måltider (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Paola Lovisetti Scamihorn

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772189604
Udgave: 1. (15-06-2020)
Oplag: 1. (15-06-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 136
Originaltitel: Honestly Healthy: Salads and Smoothies for Everyday Meals
Omslagsgrafiker: Anne Koch Rasmussen
Oversætter: Louise Monk
Fotograf: Raquel Scamihorn
Originalsprog: Engelsk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Naturligt sund er en samling velsmagende og sunde opskrifter, der også indeholder en masse tip til at tilberede sæsonens frugter og grøntsager, som er så vigtige for vores sundhed. Ved at spise godt og have sunde livsstilsvaner (ingen rygning, begrænset alkoholindtag og daglig fysisk aktivitet) kan du tabe dig, hvis du har brug for det, sænke dit blodtryk, sænke kolesterol- og blodsukkerniveauet, styrke dit immunforsvar, få en sund tarmflora, få mere energi, føle dig yngre og smukkere og forebygge en række sygdomme.    

Opskrifterne i denne bog er ernæringsmæssigt afbalancerede, fordi de er tilberedt med en varieret mængde af gode og sunde ingredienser. Du behøver ikke have en grad i ernæringsvidenskab eller være uddannet kok for at kunne sætte en velsmagende og sund salat eller smoothie på bordet hver dag – og du behøver heller ikke at have masser af tid. Det er slet ikke så kompliceret, og det eneste, du behøver, er en smule lidenskab og motivation.


Om forfatteren 

Paola Lovisetti Scamihorn er en italiensk madskribent, der blev født ved Comosøen i Italien. Hun fik sin grad i farmaci fra University of Milan og flyttede senere til Belgien, hvor hun fik en kandidatgrad i medicin- og farmaciforskning. Hun arbejdede som forsker i flere europæiske lande i mere end et årti, men da hun vendte hjem til Italien, skiftede hun retning og gik i dybden med gastronomi, hendes store passion gennem hele livet.

Anmeldelser (0)