Naturlommekalenderen 2020
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Naturlommekalenderen 2020 (Bog, Indbundet, Dansk)

Forfattere: Henning Bang Madsen, Yoko L. Dupont, Tommy Dybbro, Bent Lauge Madsen, Jesper J. Madsen, Julie Møller Madsen, Claus Rasmussen, Lene Bech Sanderhoff, Kasper Thorup, Mikkel Willemoes

Forlag: Forlaget Rhodos
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788779990227
Udgave: 1. (12-12-2019)
Oplag: 1. (12-12-2019)
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 304
Illustrator: Signe Kjær
Fagredaktør: Thomas Bjørneboe Berg, Michael Stoltze
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: OK

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kalenderdelen i Naturlommekalenderen 2020 har en hel uge pr. opslag. Hver måned indledes med en helsides månedsoversigt, og hertil kommer: 12 månedstekster med dejlige tegninger af illustrator Signe Kjær, 12 stjernekort med ledsagende tekst (det er astronom Lars Petersen, som står for alle oplysninger om astronomiske begivenheder), samt 12 små tekster om vejrhistorikken for de seneste 5 år, skrevet  af meteorolog Jesper Theilgaard.        


366 små dagstekster fortæller dig, hvad der sker i naturen netop nu, og oplyser om aktuelle meteorsværme, synlige planeter og andre astronomiske begivenheder. Naturlommekalenderen giver selvfølgelig også plads til dine egne optegnelser på alle årets 366 dage – og på et felt for hver uge - og i en særlig notatsektion bagest i kalenderen.   


Alle artiklerne i Naturlommekalenderen 2020 er særdeles velillustrerede med dejlige farvefotografier.       


ALT DET ANDET DU FÅR MED   

I Naturlommekalenderens mere nørdede afsnit kan du bl.a. læse om jagttider, regler for fiskeri, og få viden om reglerne for færdsel i skovene og på strandene med og uden hund. Det er også her du finder kontaktoplysninger på relevante myndigheder og institutioner – f.eks. hvem du skal kontakte, hvis du påkører et dyr. Bagest i kalenderen findes tabeller for chill-faktor, vindstyrke, en oversigt over værdier for mål og vægt, alle danske postnumre (incl. Grønland og Færøerne) samt sider til egne notater og telefonnumre.      

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Naturlommekalenderen 2020

Naturlommekalenderen 2020