Nedsat pris! Navila - de fire familier
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Navila - de fire familier (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Niklas Birk Lehmann Jensen

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771902167
Udgave: 1. (09-12-2016)
Oplag: 1. (09-12-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 214
Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
151,00 kr
125,00 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bagsidetekst

En konflikt har igennem flere årtusinder splittet fire søskende, og hele konflikten omhandler et mystisk lys, som bliver kaldt Navila. Lyset bliver set som livets og dødens lys, men kun en af de fire søskende er født med kraften til at kontrollere det. Efter personens død forsvinder lyset fra himlen, og der går mange år, før det atter viser sig igen. Dette sker, når vi bliver introduceret for historiens hovedperson. Under hans udnævnelse som portvagt kommer lyset tilbage, og det fører til en masse hændelser over hele landet.


Uddrag af bogen

Men på et splitsekund ændrede alt sig. Han var ikke længere omringet af de mange stjerner, men blev derimod omringet af et hvidt lys, som tog ham med til et helt hvidt rum med en lille pige i. Hun var utrolig smuk. Hendes øjenbryn var næsten gennemsigtige ligesom hendes hår. Og hun havde det reneste ansigt, man kunne forestille sig. Hun stod smilende foran ham. Hendes kjole blæste, selvom der ingen vind var, og hendes hår blafrede. Glansu prøvede at tage et skridt fremad for at snakke med hende. Men for hvert skridt, han tog, tog hun to tilbage. Så han stoppede op og kiggede skævt på hende. 

”Hvem er du?” 


Om forfatteren

Niklas Birk Lehmann Jensen er opvokset i Greve. Han har altid elsket eventyr, og det har inspireret ham til at skrive Navila – de fire familier.

Anmeldelser (0)