Nedsat pris! Necromaniac
Kategorier / sektioner:

Necromaniac (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Thorsten Reinholt

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793724594
Udgave: 1. (14-12-2018)
Oplag: 1. (14-12-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 276
Omslagsgrafiker: Mette Kildebæk
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En barnemorder er løs i København. Han udser sig udelukkende piger, som han myrder og mishandler med stor brutalitet.   

Det står hurtigt klart for kriminalkommissær Martin Niemann og hans kolleger i drabsafdelingen ved Københavns Politi, at morderen ikke bare er forrykt, men også mere end almindeligt ressourcestærk.    

Martin Niemann, vredladen, fraskilt og for det meste tørlagt alkoholiker – en kliché af en politimand – indleder et kapløb med tiden, i hvad der viser sig at være den alvorligste forbrydelse i civil dansk kriminalhistorie.     


Uddrag af bogen 

Manden, der havde præsenteret sig som Chris, og som kendte et sted, hvor man kunne købe verdens største vaffelis, fik med en hurtig bevægelse fat om pigens hals med begge hænder.   

Hendes øjne var nu vidtåbne og kæmpestore af dødsangst. Hun sprællede under hans hænder, men hendes modstand blev hurtigt til ingenting. Hun var en lille pige på 12 år, og desuden var hun mindre end de fleste af sine jævnaldrende.    

 Hendes krop slappedes til sidst fuldstændig, men morderen var for ophidset til at registrere at hun var død. Med en bizar, kærlig bevægelse lagde han den døde pige fra sig på jorden og trak et smukt forarbejdet kricketbat op af posen. Han tog fat om håndtaget med begge hænder og løftede battet højt over hovedet.


Om forfatteren 

Thorsten Reinholt er født i 1961 i København. Han har arbejdet som journalist i 25 år. Før da har han været postbud, fabriksarbejder, biblioteksassistent, murerarbejdsmand, bartender og kirkegårdsgraver. Han er far til tre og bor i dag i Odense.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Necromaniac

Necromaniac