Nedsat pris! Nedtælling til mord Forstør
Kategorier / sektioner:

Nedtælling til mord (Bog, Hæftet)

Af: Gretelise Holm

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 296
Dato for udgivelse: 11-2-2015
Udgivelse: 6. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788711459577
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 6
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Formater / udgaver

Paperback
69,95 kr
Bog
Hæftet
173,15 kr
epub
60,70 kr
zip_mp3
87,95 kr

173,15 kr

-13%

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Karin Sommer står foran snarlig pensionering og kan trods sin instinktive modvilje ikke sige nej, da hun tilbydes et stort beløb for at skrive en omgang luderjournalistik for den magtfulde koncern Hands and Brains International. Hun tager med på en tur, hvor koncernen stolt fremviser de hormonstruttende svinefarme, som den hjælper med at finansiere og etablere i de tidligere østlande.

På turen møder Karin en gammel bedstemor, der beder hende om at aflevere nogle pølser og sokker til barnebarnet, der arbejder i Danmark. Men det er sværere end som så, for fyren, Zigis, er forsvundet. Jagten på Zigis fører Karin ind i det københavnske prostitutionsmiljø, og da både en trafficket litauisk luder og senere integrationsministeren myrdes, peger flere og flere spor mod indflydelsesrige politiske og erhvervsmæssige kredse. Karin får nok at spekulere på, mens efterlønnen fortoner sig i det fjerne .

Nedtælling til mord er fjerde selvstændige bind i krimiserien om journalisten Karin Sommer. Med i serien er Paranoia, Robinson-mordene, Under fuld bedøvelse og Møgkællinger.

»Holm hamrer med sin roman en pæl gennem den tåbelige påstand, at kvindelige krimiforfattere er ringere end mandlige. Og glemt er sommerens diskussion om, hvorvidt kvinder kan skrive gode krimier eller ej. Denne roman er velskrevet, velkomponeret og vedkommende. Velbekomme!« 
- Litteratursiden

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Nedtælling til mord

Nedtælling til mord