Nedsat pris! Negativ spontanhypnose Forstør
Kategorier / sektioner:

Negativ spontanhypnose (Bog, Hæftet)

Af: Jens-Jørgen Gravesen

Forlag: Klim
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 176
Dato for udgivelse: 20-7-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788771291179
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Joyce Grosswiler
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

207,95 kr

-13%

Vejl. pris: 239,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En ny forståelsesramme giver nye behandlingsmuligheder
Læge Jens-Jørgen Gravesen viser, hvordan mange psykiske og psykosomatiske lidelser kan skyldes negative hypnotiske tilstande, der er opstået spontant og ubemærket. 
Angst, depression, OCD, PTSD, migræne, smerter, muskelspændinger, svimmelhed, synsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, spiseforstyrrelser, cutting, træthed, mareridt, mv. kan være resultater af negativ spontanhypnose, NSH. 
NSH kan opstå, uden at den opleves og forstås som en hypnotisk tilstand, hvor opmærksomheden spontant koncentreres og danner en ubevidst indlæring i en ond cirkel af negative følelser, tanker og reaktioner. Men med viden om hypnose og især om trancefænomenerne kan tilstandene identificeres. 
Bogens viser i teori og praksis, hvordan NSH kan analyseres og behandles hurtigt og skånsomt med hypnoterapi. I 21 klienters cases vises både traditionelle metoder som ego-state terapi, dekonditionering, visualisering, symboldrama mv., der ændrer den hypnotiske tilstands indhold. Desuden vises en ny og enkel metode - Reorientering - der kan opløse selve den negative spontanhypnotiske proces. 
15-20 % af alle mennesker har en høj hypnotisk kapacitet med gode forestillingsevner. De er særligt sensitive og risikerer let at danne en negativ hypnotisk tilstand. Men det kan ske for næsten alle, fx ved chok, overgreb, tab, mobning, stress og andre uheldige oplevelser.
Derfor er bogen skrevet for både behandlere - psykologer, læger, sygeplejersker, m.fl. - og for medarbejdere i social- og sundhedssektoren samt andre med interesse for psykiske og psykosomatiske problemstillinger.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Negativ spontanhypnose

Negativ spontanhypnose