Nedsat pris! Nemt vegansk Forstør
Kategorier / sektioner:

Nemt vegansk

Forlag: FADL
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 15-8-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788793590540
Bidragyder: Mia Sommer, Emma Martiny, Mia Gardum, Camilla Stemann Jensen, Signe Moesby Leth, Stinna Guldmann Marker, Julie Bruun, Maya Lützhøft, Christine Bonde
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

165,95 kr

-17%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

KOM NEMT I GANG MED VEGANSK MAD

Med bogen her får du en række nemme og velsmagende grønne opskrifter fra det veganske køkken. Der er opskrifter på alt fra en sund start på dagen, over lækre aftenretter til hele familien – og søde lækkerier til en hyggelig aften i venners selskab.

Alle opskrifter er veganske, dvs. uden animalske produkter som kød, mælk og æg. Til gengæld er der skruet op for smagen! En grønnere livsstil er hermed inden for rækkevidde… Opskrifterne er et inspirerende startsted for dig, som enten er veganer, går med tanken om at prøve en vegansk livsstil – eller bare har lyst til at leve lidt grønnere med flere grøntsager, frugter og bælgfrugter. 

Det veganske køkken har aldrig været nemmere at komme i gang med. Grønthandlere og supermarkeder er nu endelig gearet til det voksende antal, der gerne vil leve mere plantebaseret. Så find de grønne ingredienser frem, og lad fantasien råde!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Nemt vegansk

Nemt vegansk