Nedsat pris! Neo Feng Shui: Hvordan enkle ændringer i dit hjem kan medvirke til fornyet energi, personlig udvikling og succes.
Kategorier / sektioner:

Neo Feng Shui: Hvordan enkle ændringer i dit hjem kan medvirke til fornyet energi, personlig udvikling og succes. (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Sagar Bohnstedt

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799262809
Udgave: 1. (01-10-2010)
Oplag: 1. (02-10-2010)
Første udgivelsesår: 2010
Indbinding: Paperback
Sideantal: 176
Originalsprog: Dansk

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Vi bygger, bor og lever anderledes end mennesker gjorde for 4.000 år siden. Alligevel er der nogle basale retningslinjer for indretning af bolig, som gælder uanset den tid, man lever i.
De fleste har allerede hørt om Feng Shui. En gammel kinesisk tro på, at den måde hvorpå vi indretter os, har en betydning for vores liv.
Mange af principperne er rigtig gode - men bærer dog præg af, at de er skabt i en sammenhæng, der for længst er svundet bort. En ting består dog: visdommen om, at alt er levende, alt er forbundet og alt forandrer sig.
Neo Feng Shui bygger på denne gamle visdom om boligindretningens betydning for vores liv, men er ført op til det 21. århundrede - og til moderne menneskers liv.
Neo Feng Shui lærer os, at indretning, farver og de naturlige energibaner i vores huse påvirker vores psyke og dermed vores liv.
Neo Feng Shui er en let forståelig og håndgribelig måde at bruge visdommen på, og når du først får en fornemmelse af principperne bag, kan du hurtigt finde ud af om, og hvordan, dine omgivelser enten hjælper eller modar-bejder dig - og indrette dig derefter. Det er små ændringer med stor effekt.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
13-09-2012

Meget godt skrevet, nede på jorden, og rigtige gode eksempler, så man kan få en forståelse for, hvordan det foregår i praksis. Kan klart anbefales. :-)

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Neo Feng Shui: Hvordan enkle ændringer i dit hjem kan medvirke til fornyet energi, personlig udvikling og succes.

Neo Feng Shui: Hvordan enkle ændringer i dit hjem kan medvirke til fornyet energi, personlig udvikling og succes.