Nedsat pris! Neurologi og neurorehabilitering Forstør
Kategorier / sektioner:

Neurologi og neurorehabilitering (Bog, Indbundet)

Forlag: Munksgaard
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Ergo/fys Munksgaard
Sideantal: 518
Dato for udgivelse: 18-7-2013
Udgivelse: 2. udgave, 2013.
Illustrator: Jesper Frederiksen
Redaktion: Eva Ejlersen Wæhrens, Annette Winkel, Henrik Stig Jørgensen
ISBN-13: 9788762810167
Produkt type: Bog
Bidragyder: Annalise Jacobsen, Anne Brown, Anne-Marie Sejr Pedersen, Annelise Kristensen, Annette Winkel, Bente Andersen, Bente Hovmand, Birgit Fynbo Steffensen, Bodil Wiberg Larsson, Karen Hastrup Arentsen, Karen Langvad, Carsten Kock-Jensen, Dorthe Birkmose, Dorthe
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Jesper Frederiksen
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

513,30 kr

-13%

Vejl. pris: 590,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Pga. den hurtige udvikling på området foreligger der nu en ny 2. udgave af bogen Neurologi og neurorehabilitering. Denne udgave adskiller sig på flere måder fra 1. udgaven. Kapitlerne er reviderede, så de præsenterer nyeste viden og udviklingstendenser på området. Nye kapitler er føjet til, og det tværfaglige element er styrket ved inddragelse af sygeplejefaglige aspekter i flere kapitler.
Bogens primære målgruppe er dog stadig ergo- og fysioterapeutstuderende på bachelorniveau, samt ergo- og fysioterapeuter som arbejder med neurorehabilitering i hverdagen. Bogens opbygning er som i 1. udgave delt op i en generel og en speciel del.
Den generelle del (Del I) indeholder kapitler om neuroanatomi, neurofysiologi og neuropsykologi.
I Del II gennemgås en række neurologiske sygdomme som fx cerebrovaskulære sygdomme, Parkinsons sygdom, Multipel sklerose og muskelsygdomme.
Bogens Del III omhandler dels en overordnet beskrivelse af neurorehabilitering, hvor neurorehabiliteringens kerne, udvikling og anvendelse fremlægges på forskellig måde og diskuteres. Dels en mere specifik gennemgang af den tværfaglige neurorehabilitering indenfor de sygdomme, som er beskrevet i Del II.I
Del IV findes særlige kapitler vedrørende fysio- og ergoterapeutisk teori og metode. Der er både tale om gennemgang af bevægevidenskaber, aktivitetsvidenskab samt fysio- og ergoterapeutiske undersøgelser, interventioner og redskaber til evaluering.   

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Neurologi og neurorehabilitering

Neurologi og neurorehabilitering