New York mordene: kriminalroman (Bog, Hæftet)

Af: Walter Mosley

Forlag: Rosenkilde Bahnhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: En Leonid McGill krimi
Sideantal: 344
Dato for udgivelse: 19-8-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Nr. i serien: Bind: bind 2,
Oversætter: Lisbeth Valentin Madsen
ISBN-13: 9788792503794
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Imperiet
Originaltitel: Known to evil
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

110,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

McGill modtager et suspekt opkald, der fører ham hen på en adresse i et af New Yorks bedre kvarterer, eftersigende bare for at tjekke om en pige ved navn Angelique er okay. På adressen finder han det maltrakterede lig af en pige, der er blevet brutalt myrdet, men den myrdede pige er ikke Angelique.
McGill må på en eller anden måde få fat i Angelique før den ukendte morder. Alt imens presser stadigt flere spørgsmål sig på: Hvorfor har så mange og så forskelligartede mennesker pludselig en interesse i at finde en tilsyneladende helt almindelig pige?
Walter Mosley er her igen på banen sammen med sin grovkornede og charmerende antihelt, detektiven og eksbokseren, Leonid McGill, der undersøger de mere lyssky affærer i metropolen New Yorks dunkle afkroge, uden frygt for selv at tage del i de brutale sider af sagerne. Known to evil er anden bog i en serie, der allerede prises som en klassiker indenfor moderne noir. 
Walter Mosley (f. 1952), amerikansk krimiforfatter. Forfatter til mere end 25 romaner, bl.a. spændingsserien om Easy Rawlins, der udspiller sig i Los Angeles. Walter Mosley er kendt for sin rå og utilslørede stil, der står i arv til den oprindelige, hårdkogte, chandlerske detektivroman. Mosley er bosat i New York.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

New York mordene: kriminalroman

New York mordene: kriminalroman