Nedsat pris! Newyorker by heart: amerikansk homecooking
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Newyorker by heart: amerikansk homecooking (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Birthe Lynggaard

Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 196
Dato for udgivelse: 5-10-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788717042926
Produkt type: Bog
Fotograf: Line Falck
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Populær madblogger udgiver kogebog.

Da Birthe Lynggaard startede sin madblog newyorkerbyheart i 2006, havde hun på ingen måde kunnet forudse, hvor populær hendes blog ville blive. Dengang i begyndelsen var hun en af pionerene af en lille håndfuld danske madbloggere .Om det er på grund af den ligefremme og åbne stil i newyorkerbyhearts blogindlæg - eller måske de altid gode og inspirerende opskrifter med masser af billeder af ´dagens tallerken´ - har bloggen i hvert fald taget danskerne med storm. Og her seks år efter har hun 1.4 millioner unikke brugere om året og et væld af mennesker, der fast følger de daglige blogindlæg.

I denne bog deler newyorkerbyheart ud af sit hjerteblod og fortæller om det skelsættende ophold som ung au-pair i USA, der var med til at forme hendes dybe forkærlighed og forståelse for ægte amerikansk madkultur.

Bogens opskrifter er unikke for bogen og har aldrig været bragt på bloggen. Endvidere er alle opskrifter udvalgt og kommenteret, så man som læser får et unikt indblik i en helt almindelig amerikansk families måde at ledsage eller fejre hverdagens små og store begivenheder med det helt rette måltid.

Dem, der kender og elsker newyorkerbyhearts åbne, ærlige og fortælleglade stil fra bloggen, vil her få et fascinerende indblik i den madkultur, der har formet forfatteren bag. Og dem, der ikke allerede kender bloggens univers, vil med denne bog få et inspirerende, anderledes og autentisk indblik i ægte amerikansk homecooking - og i en form for mad, der laves og spises med hjertet.

Om forfatteren:
Birthe Lynggaard er kvinden bag bloggen newyorkerbyheart, en af Danmarks mest populære madblogs, med 1,4 mio. brugere om året. At det var sådan det ville gå, havde hun ingen forestilling om, dengang hun startede bloggen. Derfor har det  været en stor glæde for hende, at den kærlighed til god mad, som hun begyndte at dele ud af på sin blog, har vakt så stor genklang ude i landet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Newyorker by heart: amerikansk homecooking

Newyorker by heart: amerikansk homecooking