Nedsat pris! Filosoffen Niels Bohr Forstør
Kategorier / sektioner:

Filosoffen Niels Bohr (Bog, Hardback)

Af: David Favrholdt

Forlag: Information
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 499
Dato for udgivelse: 17-10-2017
Udgivelse: 3. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788775145492
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Rasmus Fly Filbert
Forord: Johan Olsen
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 3
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hardback
309,95 kr
Hardback
154,95 kr

309,95 kr

-22.5%

Vejl. pris: 399,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Fysiker, idealist, nobelprismodtager, ridder af Dannebrog. Niels Bohr er en af dehelt centrale skikkelser i det20. a°rhundrede.
Niels Henrik David Bohr (1885-1962) er berømt for sine væsentlige bidrag til forsta°elsen afatomets struktur og udviklingenaf kvantemekanikken. Som26-a°rig tog han sin doktorgradfra Københavns Universitet, ogpublicerede allerede to a°r eftersin banebrydende og kontroversielle teori om atomets struktur. Bohrs tanker var ikke kunvidenskabelige iagttagelser,men knyttet til en dybt originalog sammenhængende filosofiom forholdet mellem verden oghvordan vi beskriver den.
I Filosoffen Niels Bohrna°ede nu afdøde forfatter ogfilosof David Favrholdt at samletra°dene fra sit mangea°rigestudium af forskeren, mennesket og tænkeren Bohr. Det erfortællingen om en af det 20.a°rhundredes største danskere,grundlæggeren af Københavnerskolen, der i en a°rrække placerede København pa°landkortet i den internationalebevidsthed.
OM FORFATTEREN
David Favrholdt (1931-2012)var dr.phil. og professor ifilosofi gennem en menneskealder. I sin studietidmødte han Niels Bohr, der pa° skelsættende vis kom til atpræge hans filosofiske tænkning og virke. David Favrholdtudgav værker inden for stortset alle filosofiske disciplinerog sta°r som en af de mest markantefilosoffer i danskfilosofi i det sidste halvea°rhundrede.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Filosoffen Niels Bohr

Filosoffen Niels Bohr